Επέστρεψε ελεύθερος και συγκινημένος στο σπίτι του ο 27χρονος πατροκτόνος

επέστρεψε-ελεύθερος-και-συγκινημένο-893659

Ο 27χρονος σκέφτεται μήπως φύγει από τη Ζάκυνθο και εύχεται «να διαγράψει όλα αυτά που έχουν γίνει, τα 27 χρόνια μαρτυρίου που έχω βιώσει και εγώ και η οικογένειά μου, για να μπορέσω να ξεκινήσω κάτι καλό για τον εαυτό μου».

Παράλληλα δηλώνει πως δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει πως το δικαστήριο διέταξε να αφεθεί ελεύθερος. «Ήταν απίστευτο», αναφέρει.

«Μέτραγα τις ώρες, τις μέρες, να έρθει η ώρα να τον πάρω ξανά στην αγκαλιά μου, να πάμε σπίτι μας», δηλώνει η μητέρα του Αλέξη.

Η ίδια ανησυχεί για το Εφετείο «την αγωνία την έχω όπως κάθε μάνα αλλά πιστεύω ότι η ελληνική Δικαιοσύνη θα πράξει το σωστό».

«Το χέρι του οπλίστηκε από μία αγανάκτηση από έναν θυμό μία οργή. Από τον καιρό που γεννήθηκε αυτό το παιδί έχει προβλήματα δυστυχώς. Και εξακολουθούν μέχρι σήμερα», δηλώνει ο δικηγόρος του Αλέξη, Παναγιώτης Κεφαλληνός.

Ο 27χρονος αποφυλακίστηκε το απόγευμα της Δευτέρας από τις φυλακές της Κάτω Αχαΐας. Υπενθυμίζεται ότι ο 27χρονος Αλέξης είχε σκοτώσει τον πατέρα του, συνταξιούχο ταχυδρόμο με κυνηγετική καραμπίνα, πριν από περίπου ένα χρόνο στη Ζάκυνθο. Όπως έγινε γνωστό αργότερα ο πατέρας κακοποιούσε συστηματικά τόσο τον 27χρονο όσο και τα υπόλοιπα μέλη της οικογενείας.

Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και του επέβαλε ποινή κάθειρξης οκτώ ετών, επτά χρόνια για τη δολοφονία του πατέρα του και από 12 μήνες για οπλοκατοχή και οπλοχρησία.

Οι συνήγοροι του 27χρονου άσκησαν έφεση, η οποία είχε ανασταλτική ισχύ και έτσι, αφέθηκε ελεύθερος μέχρι την εκδίκαση της έφεσης.

Πηγή: reader.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook