Επέστρεψαν στην κανονικότητα οι Χανιώτες – Εικόνες από την κίνηση στο κέντρο της πόλης

επέστρεψαν-στην-κανονικότητα-οι-χανι-1366288

Στην καθημερινότητά τους επέστρεψαν την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου οι Χανιώτες, μετά τη διήμερη γενική αργία που είχε κηρύξει η κυβέρνηση λόγω της κακοκαιρίας.

Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες του zarpanews.gr, οι Χανιώτες εκμεταλλεύτηκαν τον καλό καιρό και κατέβηκαν νωρίς το μεσημέρι στο κέντρο της πόλης, είτε για να κάνουν τις δουλειές τους, είτε τα ψώνια τους είτε για να απολαύσουν τη βόλτα τους.

Την ίδια ώρα, στα καταστήματα της πόλης υπάρχουν εκπτώσεις που σε πολλές περιπτώσεις ξεπερνούν το 50%.

Κίνηση καταγράφηκε στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, μεταξύ των οποίων, η Τζανακάκη, η Σκαλίδη, η Χάληδων, η Μουσούρων (Κάτωλας) και η Αποκορώνου.

Στο μεταξύ, ουρές πολιτών παρατηρήθηκαν έξω από τις τράπεζες στο κέντρο των Χανίων.

Άλλοι περίμεναν για να πληρώσουν ή να πληρωθούν και άλλοι περίμεναν στην ουρά για ένα σουβλάκι.Όπως δήλωσε στο zarpanews.gr, η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων, Δώρα Κυριακάκη, η καταναλωτική κίνηση τον Ιανουάριο στα Χανιά ήταν μέτρια έως υποτονική, και λόγω των μέτρων του κορονοϊού αλλά και εξαιτίας της κακοκαιρίας των τελευταίων ημερών.

Η κ. Κυριακάκη μεταξύ άλλων, τόνισε «Στα μαγαζιά υπάρχει μεγάλο απόθεμα εμπορευμάτων και πολύ καλές τιμές. Ελπίζουμε τον Φεβρουάριο να τονωθεί η αγορά και οι καταναλωτές να στηρίξουν τις τοπικές επιχειρήσεις. Είμαστε αισιόδοξοι ότι μέχρι και το τέλος του Φεβρουαρίου, μέχρι το τέλος δηλαδή των εκπτώσεων, η καταναλωτική κίνηση θα είναι καλύτερη.»  

zarpanews.gr – Άννα Παπακωνσταντίνου

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook