Έπεσαν οι υπογραφές για την αποπεράτωση του Κλειστού Γυμναστήριου Κισάμου με 2,1 εκ ευρώ | Video+Photos

έπεσαν-οι-υπογραφές-για-την-αποπεράτω-1584143

14 χρόνια μετά την αρχική κατασκευή του, το κλειστό γυμναστήριο Κισάμου μπαίνει επιτέλους σε τροχιά αποπεράτωσης, μετά την υπογραφή της σχετικής σύμβασης με τον ανάδοχο εργολάβο. Το έργο χρηματοδοτείται με 2,1 εκ ευρώ από το ΠΔΕ του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί σε δύο χρόνια. Την επίβλεψη του έργου θα έχουν οι υπηρεσίες της Περιφέρειας Κρήτης. 

Η υπογραφή της σύμβασης έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής στο Μέγαρο της Π.Ε. Χανίων, παρουσία του Περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρου Αρναουτάκη, του αντιπεριφερειάρχη Χανίων, Νίκο Καλογερή, του Δημάρχου Κισάμου Γιώργου Μυλωνάκη και υπηρεσιακών παραγόντων. Στην υπογραφή συμμετείχε με τηλεδιάσκεψη ο υφυπουργός αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης έκανε λόγο για ένα πολύ σημαντικό έργο για την Κίσσαμο και την ευρύτερη περιοχή: «Εμείς από τη μεριά μας θα έχουμε την επίβλεψη του έργου και μέσα σε δύο χρόνια θα ολοκληρωθεί και θα παραδοθεί στους πολίτες της Κισάμου.

Από τη μεριά του ο Νίκος Καλογερής σημείωσε πως πρόκειται για ένα έργο το οποίο έλειπε από το δεύτερο μεγαλύτερο αστικό κέντρο των Χανίων και θα βοηθήσει πολύ τη νεολαία να γυμνάζεται με σωστό και σύγχρονο τρόπο, κάνοντας λόγο για ένα έργο το οποίο έλειπε από την τοπική κοινωνία.

Την ικανοποίησή του για την έναρξη των εργασιών, εξέφρασε από τη μεριά του ο Δήμαρχος Κισάμου, Γιώργος Μυλωνάκης που έκανε λόγο για ένα πολύπαθο έργο το οποίο μετά από 14 χρόνια παίρνει σάρκα και οστά.

Τέλος, ο αντιδήμαρχος Κισάμου, Γιάννης Κελαϊδής, υπογράμμισε πως  «μέχρι στιγμής στην Κίσαμο δεν υπάρχει κλειστός χώρος άθλησης για τη νεολαία. Θεωρούμε πως το έργο αυτό θα δώσει την ώθηση και το κίνητρο να ασχοληθούν με τον αθλητισμό».

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook