Έπεσαν έξω οι δουλειές με… φούντες – Τους συνέλαβαν με κάνναβη και ζυγαριά

έπεσαν-έξω-οι-δουλειές-με-φούντες-τ-1145003

Συνελήφθησαν, χθές (04.12.2020) το μεσημέρι σε περιοχή του Δήμου Ρεθύμνης, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, τέσσερα (4) άτομα και συγκεκριμένα δύο ημεδαποί (άνδρας και γυναίκα) και δύο αλλοδαποί  κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, χθές (04.12.2020) από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση.

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκε η ημεδαπή κατά το χρόνο που είχε προμηθευτεί από τον ημεδαπό ποσότητα κάνναβης βάρους 32 γραμμαρίων τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή της, έναντι χρηματικού ποσού. Στη συνέχεια εντοπίστηκε ο ημεδαπός κατά το χρόνο που προμήθευε ποσότητα κάνναβης τον ένα αλλοδαπό, έναντι χρηματικού ποσού και συνελήφθησαν. Στην κατοχή του αλλοδαπού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 10,2 γραμμάρια κάνναβης. Επιπλέον, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία κινητά τηλέφωνα.

Ακολούθησε έρευνα σε επιχείρηση ιδιοκτησίας του ημεδαπού όπου εντοπίστηκε ακόμα ένας αλλοδαπός ο οποίος εμπλέκεται στην εν λόγω υπόθεση και συνελήφθη, ενώ  βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 62 γραμμάρια κάνναβης,
  • ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας,
  • το χρηματικό ποσό των 2.040 ευρώ προερχόμενο από διακίνηση ναρκωτικών ουσιών

Επιπλέον, κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο του ημεδαπού, ως μέσο διευκόλυνσης στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook