«Έπεσα στα ναρκωτικά εξαιτίας του χωρισμού μου! Έκανα δύο απόπειρες αυτοκτονίας…»

έπεσα-στα-ναρκωτικά-εξαιτίας-του-χωρ-842671

«Έπινα τόσο πολύ που όταν βρήκα την κοκαϊνη, ερωτεύτηκα. Όσο σκέφτομαι τώρα που είμαι καθαρός τι έχω κάνει, τρομάζω, ντρέπομαι».

Τον Πέτρο Μαζαράκη υποδέχθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο The 2night Show το βράδυ της Τετάρτης. Ο Πέτρος μίλησε για τα λάθη και τα πάθη που τον οδήγησαν στο χείλος της καταστροφής. Αναφερόμενος στον εθισμό του στις ναρκωτικές ουσίες και το αλκοόλ, περιέγραψε τις στιγμές εξαθλίωσης, απελπισίας και απόγνωσης καθώς και τις δύο απόπειρες αυτοκτονίας που έκανε. Επιπλέον, αποκάλυψε πως κατάφερε να ξεκόψει από τις ουσίες μετά από 15 χρόνια χρήσης και τον ρόλο που έπαιξε σε αυτό η στήριξη από τους γονείς και το οικογενειακό του περιβάλλον.

«Έπινα τόσο πολύ που όταν βρήκα την κοκαϊνη, ερωτεύτηκα. Στα 19 μου δοκίμασα πρώτη φορά σκληρά ναρκωτικά. Είχα εξαφανιστεί εφτά μέρες και με έψαχναν οι δικοί μου μαζί με την αστυνομία. Ήμουν ο μεγαλύτερος ψεύτης που υπήρχε στον κόσμο γιατί έπαιρνα ναρκωτικά. Λόγω των ναρκωτικών κορόιδευα την οικογένειά μου. Έλεγα ψέματα σε όλους. Έχω κάνει δύο απόπειρες αυτοκτονίας γιατί δεν μπορούσα να αντιμετωπίσω τη ζωή χωρίς τα ναρκωτικά. Τα ναρκωτικά θα σε πάνε ή στο ψυχιατρείο ή στον θάνατο ή στη φυλακή. Όσο σκέφτομαι τώρα που είμαι καθαρός τι έχω κάνει, τρομάζω, ντρέπομαι. Η αιτία που έπεσα με τα μούτρα στα ναρκωτικά ήταν ο χωρισμός μου με την κοπέλα που είχα σχέση», είπε μεταξύ άλλων ο Πέτρος Μαζαράκης.

Δείτε όλα όσα είπε ο Πέτρος Μαζαράκης…

zappit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook