Επεισοδιακή προσαγωγή στην Κρήτη: «Αλληλοκαταγγέλθηκαν» πολίτες με αστυνομικούς για ξυλοδαρμό

επεισοδιακή-προσαγωγή-στην-κρήτη-αλ-906586

Μία προσαγωγή στο Αστυνομικό Τμήμα Αρκαλοχωρίου ενός 22χρονου με αφορμή την οδηγική συμπεριφορά είχε επεισοδιακή τροπή το βράδυ της Πέμπτης 16 Ιουνίου στην Κρήτη.

Ο νεαρός έφτασε στο τμήμα και κατήγγειλε ότι ξυλοκοπήθηκε από τους αστυνομικούς. Υποστήριξε επίσης ότι η κατάσταση του ήταν τέτοια που ζήτησε να μεταβεί στο Κέντρο Υγείας Αρκαλοχωρίου λόγω έντονης αδιαθεσίας, ενώ στην συνέχεια ζήτησε να μεταφερθεί και στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.grτα πνεύματα οξύνθηκαν επικίνδυνα όταν κατέφθασε στο τμήμα ο πατέρας. O γιός του ξεσηκώθηκε και άρχισε να αντιδρά.

Από την άλλη πλευρά οι αστυνομικοί καταγγέλλουν και εκείνοι ότι δέχθηκαν επίθεση. Όπως υποστηρίζουν, τα υπηρεσιακά τους ρούχα έγιναν «κομμάτια» από τα σκισίματα, φέρουν δαγκωματιές και χτυπήματα στην προσπάθεια τους να συγκρατήσουν τους δύο και να μην το «σκάσουν» από το τμήμα.

Σήμερα μάλιστα θα εξεταστούν από ιατροδικαστή ενώ σε βάρος πατέρα και γιου, οι οποίοι κρατούνται, σχηματίζεται δικογραφία για αντίσταση, απειλή, εξύβριση και σωματικές βλάβες.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook