Επεισόδια στο Σύνταγμα: «Βροχή» μολότοφ και χημικών

επεισόδια-στο-σύνταγμα-βροχή-μολότ-1072604

Ένταση επικρατεί στο Σύνταγμα καθώς κατά τη διάρκεια των συγκεντρώσεων κατά του νομοσχεδίου για τις διαδηλώσεις ξέσπασαν επεισόδια.

Άγνωστοι έριξαν μολότοφ και πέτρες προς τις αστυνομικές δυνάμεις και αυτές απάντησαν κάνοντας χρήση δακρυγόνων με συνέπεια η κατάσταση να ξεφύγει. Η ατμόσφαιρα έχει γίνει αποπνικτική με τον κόσμο να προσπαθεί να προφυλαχθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρχές προχώρησαν σε μία προσαγωγή.

Δημοσιογράφοι βρέθηκαν αντιμέτωποι με τους αστυνομικούς, οι οποίοι με φωνές ζητούσαν τις ταυτότητές τους και μάλιστα ένας από αυτούς έσπρωξε δημοσιογράφο του «Πρώτου Θέματος».

Παράλληλα, εγκλωβισμένοι είναι αρκετοί οδηγοί αυτή τη στιγμή στο κέντρο της Αθήνας καθώς από τη μία οι κεντρικοί δρόμοι είναι κλειστοί λόγω επεισοδίων και από την άλλη, αρκετοί παράδρομοι είναι κλειστοί λόγω «Μεγάλου Περιπάτου». Σύμφωνα με μαρτυρίες στο «Π», αναγκάζονται να κάνουν κύκλους εδώ και ώρα μέχρι να μπορέσουν να βρουν μια διέξοδο.

Πηγή: topontiki.gr

One thought on “Επεισόδια στο Σύνταγμα: «Βροχή» μολότοφ και χημικών

  1. Τον Κωστάκη δεν θέλανε Δήμαρχο οι…»Αθηναίοι»??Ας απολαύσουν τώρα αυτοί τον «Μεγάλο Περίπατο» με μπόλικα χημικά και δακρυγόνα..ενώ η «αγία»οικογένεια απολαμβάνει τας διακοπάς της στις βιλάρες του Ακρωτηρίου που διαθέτει με βουτιές το πρωϊ στο Μαράθι και ψαρούκλες το βράδυ στο Παλιό Λιμάνι …συνοδεία και ολόκληρης «μεραρχίας»μην τυχόν μας πάθουν τίποτα!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook