Έπαθαν σοκ οι υπάλληλοι του αεροδρομίου: Είχε κρύψει στη βαλίτσα του… ζωντανή γάτα!

έπαθαν-σοκ-οι-υπάλληλοι-του-αεροδρομί-1572823

Οι άνθρωποι παίρνουν παράξενα πράγματα στα αεροπλάνα – αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο. Και η βαλίτσα που ελέγχθηκε για ένα ταξίδι από το αεροδρόμιο JFK της Νέας Υόρκης προς το Ορλάντο της Φλόριντα στις 16 Νοεμβρίου περιείχε σίγουρα κάποια περίεργα πράγματα.

Είχε βάλει τη γάτα στη… βαλίτσα του

Καθώς περνούσε από το μηχάνημα ακτίνων Χ, οι υπάλληλοι μπορούσαν να δουν κάτι που φαινόταν να είναι μπουκάλια, ποτήρια κρασιού, ένα ζευγάρι σαγιονάρες – και το περίγραμμα μιας γάτας σε φυσικό μέγεθος.

Αποδείχτηκε ότι το περίγραμμα ήταν σε φυσικό μέγεθος επειδή η γάτα ήταν μια πραγματική γάτα: Ζωντανή και, προφανώς, σώα και αβλαβής από τις τελευταίες ώρες που ήταν χωμένη σε μια βαλίτσα και πεταγόταν γύρω-γύρω κατά την είσοδό της στο αεροπλάνο. Φυσικά η άτυχη γατούλα, θα μπορούσε εύκολα να είχε πεθάνει στο χώρο αποσκευών κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Οι υπάλληλοι που είδαν την εικόνα και στη συνέχεια άνοιξαν τη βαλίτσα για να βρουν τη γάτα, «σοκαρίστηκαν», δήλωσε στο CNN η εκπρόσωπος της TSA Lisa Farbstein.

Παρά το γεγονός ότι ασχολούνται καθημερινά με τα πάντα, από μη εξουσιοδοτημένα πυροβόλα όπλα μέχρι παράνομη σάλτσα cranberry, «είναι σπάνιο να ανακαλύπτεις ένα ζωντανό ζώο σε μια ελεγχόμενη βαλίτσα», δήλωσε η ίδια. Ευτυχώς, η γάτα δεν προσπάθησε να το σκάσει όταν άνοιξαν τη βαλίτσα.

Ο επιβάτης, ο οποίος ταξίδευε με την Delta Air Lines, ειδοποιήθηκε να έρθει να εξηγήσει τις αποσκευές του και είπε στην TSA ότι «δεν ήταν η γάτα του – ανήκε σε κάποιον άλλο στο σπίτι», δήλωσε ο Farbstein. Πρότειναν ότι η γάτα – η οποία βρισκόταν πάνω στις αποσκευές και μάλιστα το τρίχωμά της προεξείχε από τη βαλίτσα ανάμεσα στα φερμουάρ – είχε μπει στη βαλίτσα αθέατη.

ethnos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook