Επανέρχεται ως μετακλητός και… πάλι παράτυπα ο Κωνσταντίνος Λούλης

επανέρχεται-ως-μετακλητός-και-πάλι-π-1054844

Ως μετακλητό επαναφέρει η κυβέρνηση στο υπουργείο Τουρισμού τον πρώην Γενικό Γραμματέα Κωνσταντίνο Λούλη που απομακρύνθηκε μετά τον θόρυβο που είχε ξεσπάσει για τον ανύπαρκτο πανεπιστημιακό του τίτλο.

Ο Κ. Λούλης θα αναλάβει «ειδικός σύμβουλος» για την στρατηγική επέκταση του ελληνικού τουρισμού στις διεθνείς αγορές. Πιο συγκεκριμένα με απόφαση του υπουργού Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη, προσλαμβάνεται μετακλητός υπάλληλος στο γραφείο του (για διάστημα ενός έτους) και στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως αναφέρεται πως επανέρχεται ως άμισθος «εμπειρογνώμονας με ειδικό αντικείμενο τον σχεδιασμό και την υποβολή προτάσεων για την τουριστική ανάπτυξη, τη στήριξη της τουριστικής επιχειρηματικότητας και τη στρατηγική επέκτασης στις διεθνείς αγορές θα παρέχει τις υπηρεσίες του στον υπουργό Τουρισμού».

Φαίνεται πως για την ελληνική κυβέρνηση αυτή είναι μία θέση που δεν απαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις και τίτλους σπουδών. Πάντως στο άρθρο 46, παρ 7 του Νόμου για το «επιτελικό κράτος», αναφέρεται ότι οι «άμμισθοι ειδικοί σύμβουλοι πρέπει να είναι επιστήμονες διακεκριμένου κύρους ή εμπειρογνώμονες ειδικού αντικειμένου», προϋποθέσεις που σίγουρα δεν πληροί ο κ. Λούλης.

Πηγή: tvxs.gr

One thought on “Επανέρχεται ως μετακλητός και… πάλι παράτυπα ο Κωνσταντίνος Λούλης

  1. εδω μωρε λιγες ημερες πριν τη Δικη, προσλαβανε τη ζαρουλια ως μετακλητη στο λουλη θα κωλοσουνε; γλυψε-γλυψε ολο και καπου θα κολλουσε παλι ο φελλος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook