Επανέρχεται με σοβαρές καταγγελίες ο Πολάκης για “φωτογραφικό” διαγωνισμό στολών για τον κορονοϊό

επανέρχεται-με-σοβαρές-καταγγελίες-ο-1011118

Επανήλθε σήμερα ο Παύλος Πολάκης με νέα ανάρτηση μετά τις χθεσινές του καταγγελίες για “νέα σκανδαλώδη υπόθεση προμήθειας στολών προστασίας με 18,6 ευρώ τη μία όταν άλλη ΥΠΕ πήρε τις ίδιες με 8 ευρώ!”, δείτε ΕΔΩ.

Ο Χανιώτης βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, που χθες ζήτησε από τον Βασίλη Κικίλια να απομακρύνει τον Διοικητή της της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, σήμερα προχώρησε σε νέες αποκαλύψεις σχετικά με τον διαγωνισμό που αφορά νοσοκομειακές στολές για τον κορονοίό.

Όπως αναφέρει, ο διαγωνισμός “ανέβηκε” στην Διαύγεια, 15 λεπτά μετά το … άνοιγμα των προσφορών, ώστε να είναι σίγουροι – όπως καταγγέλλει – ότι θα τον πάρει αυτός που ήθελαν.

Παράλληλα αποκαλύπτει πως ο διαγωνισμός πήγε σε εταιρεία με έδρα την Κύπρο και καλεί – εκ νέου – τον Υπουργό Βασίλη Κικίλια να αποκαλύψει ποιος είναι από πίσω…

Αναλυτικά αναφέρει:

Για να δώσω και τη ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ ,που αποδεικνύει χωρίς αμφιβολία πόσο τεράστια λαμόγια είναι η διοικηση της 6ης ΥΠΕ ,που αποκάλυψα χθες το δεύτερο σκάνδαλο με τις στολές τύπου TYVEC που υπέγραψαν στις 18 Μαρτίου σύμβαση να τις προμηθευτούν με 18,5 ευρώ ,ΕΝΩ Η 1η ΥΠΕ ΤΙΣ ΠΗΡΕ ΜΕ 8 ΕΥΡΩ …. δημοσιεύω τις παρακάτω φωτογραφίες (υπάρχουν στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ) για να δείτε πως στήνονται οι δουλειές και μοιράζονται οι μίζες!!!

ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΛΟΙΠΟΝ :

-Η πρώτη φωτογραφία είναι η ανακοίνωση στη Διαύγεια της απόφασης για την πρόσκληση ενδιαφέροντος προς προμηθευτές για τις στολές αυτές .Η απόφαση πάρθηκε στις 12/3/2020.

-Η δεύτερη φωτογραφία είναι από την ίδια πρόσκληση που λέει πως οι προσφορές θα κατατίθενταιστην 6η ΥΠΕ μέχρι τις 17 Μαρτίου 2020 και ώρα 11.00 πμ με αποσφράγιση των προσφορών στις 11.15 πμ την ίδια μερα.

Μέχρι εδώ καλά θα πει κανείς .Δινουν και 4 μέρες περιθώριο για προσφορές παρά το «επείγον» λόγω κορωναϊου!!

ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ!!!

Αν ΜΕΓΕΝΘΥΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ,όπως έκανα εγώ και φαίνεται στη ΦΩΤΟ3 που δημοσιεύω ,ΘΑ ΔΕΙ ΠΩΣ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΩΡΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟ 12/3/2020 ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ πότε λέτε;;;;;;

Γίνεται ΣΤΙΣ 17 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020 ΚΑΙ ΩΡΑ 11.30 ΠΜ δηλαδή 15 ΛΕΠΤΑ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΛΕΟΣ ΛΑΜΟΓΙΑ !! ΤΟΣΟ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΟΥ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ που αναρτήσατε την πρόσκληση μετά την κατάθεση των προσφορών;;;;;

ΒΑΣΙΛΗ ΚΙΚΙΛΙΑ ,επειδή από χθες βλέπω ΣΙΓΗΝ ΙΧΘΥΟΣ ,ακόμα κρατάς το Διοικητή ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΒΕΛΗ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ;;;

Εμαθα επίσης πως αυτή η εταιρεία που είναι μονοπρόσωπη ΙΚΕ και πήρε τη «δουλειά» με τις στολες η EUROSAP τη διαχειρίζεται εταιρεία ΚΥΠΡΙΑΚΩΝ συμφερόντων από πίσω!!! (RAMFREY INVESTMENTS LTD).Προφανως ήθελαν ΑΝΩΝΥΜΙΑ των πραγματικών μετόχων .ΕΜΑΘΕΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ;;;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook