«Επανεκκίνηση τώρα!» από τους ποδοσφαιριστές της Γ’ Εθνικής | Video

επανεκκίνηση-τώρα-από-τους-ποδοσφα-981326

Την άμεση επιστροφή στη δράση γι’ αυτούς και την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος ζητούν ποδοσφαιριστές από τους ομίλους της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Οπως είναι γνωστό, η Γ’ Εθνική έχει σταματήσει από τις αρχές Νοεμβρίου και από τότε… αγνοείται η τύχη του για το τι θα συμβεί.

Οι ποδοσφαιριστές παίρνουν έτσι αυτή τη στιγμή την κατάσταση στα χέρια τους, με δεδομένο κιόλας πως η ΕΠΟ σηκώνει απ’ ό,τι φαίνεται τα χέρια ψηλά, δηλώνοντας την πρόθεσή τους να ξεκινήσει και πάλι το πρωτάθλημα.

Από μέρους του 10ου ομίλου, που πρόκειται για το πρωτάθλημα που διεξάγεται στην Κρήτη, στο βίντεο παρουσιάζεται ο αρχηγός της ομάδας της Δαμάστας, Κώστας Ταβλαδωράκης.

Συγκεκριμένα στο βίντεο μιλούν οι εξής ποδοσφαιριστές: Δημήτρης Ηλιόπουλος (1ος όμιλος – Απόλλων Παραλιμνίου), Στέλιος Τσουκάνης (2ος – Μακεδονικός), Μάριος Κράββαρης (2ος – Θερμαϊκός Θέρμης), Μάνος Αποστολίδης (4ος – Διαγόρας Στεφανοβικείου), Αλέξανδρος Λουκούμης (5ος – Αχέρων Καναλακίου), Κωνσταντίνος Κρητικός (8ος – Αιολικός), Σωτήρης Τσάτσος (9ος – Αμβρακικός)
Αγγελος Σαραντόπουλος (9ος – Πάμισος Μεσσήνης), Βασίλης Μπουνάς (9ος – Παναιγιάλειος) και Κώστας Ταβλαδωράκης (10ος – Δαμάστα)

Δείτε το βίντεο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook