Επανέφεραν στη ζωή 13χρονο παιδί μετά από τροχαίο με αυτή τη μηχανή – Ώρες αγωνίας

Ένα παιδί μόλις 13 ετών χαροπαλεύει στην Κοζάνη μετά το φοβερό τροχαίο που σημειώθηκε το πρωί στον Κρόκο. Η μηχανή που οδηγούσε ο πατέρας του, που επίσης τραυματίστηκε, συγκρούστηκε μετωπικά με διερχόμενο αυτοκίνητο.

Πατέρας και γιος έπεσαν στο δρόμο και στο σημείο επικράτησε πανικός. Πολύ γρήγορα έφτασαν διασώστες του ΕΚΑΒ και οι γιατροί στο Μαμάτσειο που μεταφέρθηκαν οι τραυματίες, κατάφεραν να επαναφέρουν το παιδί. Ο κίνδυνος για τη ζωή του όμως, δεν έχει περάσει.

Με ΚΑΡΠΑ οι γιατροί του Μαμάτσειου νοσοκομείου στην Κοζάνη επανέφεραν το παιδάκι ηλικίας περίπου 13 ετών, που τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο στον Κρόκο Κοζάνης, όταν η μηχανή στην οποία επέβαινε μαζί με τον πατέρα του συγκρούστηκε κάτω από συνθήκες που εξετάζει η τροχαία Κοζάνης με ΙΧ αυτοκίνητο.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, το παιδάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο χωρίς να έχει εμφανή σημάδια ζωής, όμως οι γιατροί, κατάφεραν να επαναφέρουν την καρδιακή του λειτουργία. Η κατάστασή του κρίνεται σοβαρή και γίνονται περαιτέρω εξετάσεις προκειμένου να αποφασιστεί αν θα γίνει διακομιδή του σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Σοβαρά τραυματισμένος και ο πατέρας η κατάσταση του οποίου όμως δείχνει να είναι καλύτερη σε σχεση με το παιδί. Και οι δυο τους φορούσαν κράνος. Προανάκριση για τα ακριβή αιτία του τροχαίου διενεργεί η Τροχαία Κοζάνης. Δείτε τις εικόνες του kozan.gr, από το σημείο του ατυχήματος…

newsit.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ