Επανάληψη των χρήσιμων σεμιναρίων της Περιφέρειας για τον κορονοϊό ζητούν τα Εργατικά Κέντρα της Κρήτης

επανάληψη-των-χρήσιμων-σεμιναρίων-τη-1063714

Σε επιστολή τους προς τον Περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη, την οποία κοινοποιούν και προς τον Εντεταλμένο Περιφερειακό σύμβουλο στον τομέα Τουρισμού και
Ηλεκτρικής Διακυβέρνησης κ. Κυριάκο Κώτσογλου, οι διοικήσεις των εργατικών κέντρων Κρήτης ζητούν επανάληψη τους προγράμματος σεμιναρίων αντι – covid 19, που όπως παραδέχονται και οι ίδιοι, ήταν πολύ χρήσιμο.

Αναλυτικά:

«Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε αρχικά να σας ευχαριστήσουμε για την περσινή πρωτοβουλία της Περιφέρειας Κρήτης, που χρηματοδότησε , οργάνωσε και υλοποίησε, πρόγραμμα σεμιναρίων αντι – covid 19, στα οποία εποχικοί εργαζόμενοι εκπαιδεύτηκαν πάνω στα μέτρα προστασίας και τους υγειονομικούς κανόνες.

Βοήθεια πολύτιμη τόσο στην ατομική προστασία των εργαζομένων που τα παρακολούθησαν όσο και των τουριστών που επισκέφτηκαν το νησί μας, αφού δεν διαπιστώθηκαν εστίες Covid-19 , σε ξενοδοχειακές μονάδες με πολύ υψηλή πληρότητα ούτε σε επιχειρήσεις του τουρισμού με μεγάλη επισκεψιμότητα.

Για τους παραπάνω λόγους η επανάληψη της δράσης κρίνεται απαραίτητη και φέτος, καθώς μέρος των εργαζομένων δεν κατάφεραν να ενταχθούν στον περσινό κύκλο εκπαίδευσης.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι με την βοήθεια σας και φέτος η πρόληψη μέσω της εκπαίδευσης θα είναι η λύση ενάντια στον παγκόσμιο εχθρό.»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook