Έπαιξαν «ξύλο» δημοσιογράφοι της ΕΡΤ – Η ανακοίνωση του ΔΣ για το περιστατικό

έπαιξαν-ξύλο-δημοσιογράφοι-της-ερτ-8-779993

Με τις γροθιές τους αποφάσισαν να λύσουν τις διαφορές τους δύο δημοσιογράφοι του αθλητικού τμήματος της Δημόσιας Τηλεόρασης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο συνάδελφοι πιάστηκαν στα χέρια, ανταλλάσσοντας γροθιές και χτυπήματα, ενώ τα πνεύματα ηρέμησαν με την παρέμβαση άλλων παριστάμενων.

Μάλιστα, ένας από τους δύο εμπλεκόμενους χρειάστηκε να διακομιστεί προληπτικά στο νοσοκομείο, ενώ το λόγο πλέον θα έχει η Δικαιοσύνη, καθώς και οι δύο πλευρές κατέθεσαν μηνύσεις στο Α.Τ. Αγίας Παρασκευής.

ΕΡΤ: «Δεν θα γίνουν ανεκτές αντισυναδελφικές συμπεριφορές»

Σε γραπτή ανακοίνωσή του το Διοικητικό Συμβούλιο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης αναφέρει τα εξής:

«Η διοίκηση της ΕΡΤ έχει λάβει πλήρη γνώση του περιστατικού που σημειώθηκε μεταξύ δύο εργαζόμενων δημοσιογράφων της εταιρείας.

Οι παράμετροι του περιστατικού εξετάζονται διεξοδικώς από τα αρμόδια υπηρεσιακά όργανα της εταιρείας, ενώ έχουν ήδη κινηθεί οι απαραίτητες πειθαρχικές διαδικασίες για τη διακρίβωση των γεγονότων και τον καταλογισμό ευθυνών, όπου αυτές προκύψουν.

Σε καμία περίπτωση δεν θα γίνουν ανεκτές ενέργειες, οι οποίες αντιβαίνουν τον κανονισμό της εταιρείας, την ευπρέπεια και τη συναδελφικότητα».

Πηγή: gazzeta.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook