Επαγγελματίας φωτογράφος γάμων αποκαλύπτει τα 3 σημάδια που δείχνουν πως η σχέση δεν θα κρατήσει

επαγγελματίας-φωτογράφος-γάμων-αποκ-1444700

Πολλοί είναι οι άνθρωποι από διάφορα επαγγέλματα, οι οποίοι με βίντεό τους κυρίως στο TikTok, αποκαλύπτουν πράγματα -βάσει της εμπειρίας τους- που ο περισσότερος κόσμος δεν ξέρει.

Π.χ. αρκετές πρώην και και νυν αεροσυνοδοί δίνουν συμβουλές και αποκαλύπτουν πράγματα για τα αεροπλάνα και δίνουν συμβουλές στους επιβάτες.

Ωστόσο και μια φωτογράφος γάμων, η Shayla Herrington, ανέφερε σε βίντεό της, ποια είναι τα σημάδια που δείχνουν ότι η σχέση δεν θα κρατήσει.

Η φωτογράφος αναφέρει πως αν παρατηρήσει κανείς τις κινήσεις του ζευγαριού, μπορεί να καταλάβει.

@shaylamherrington Do you think this holds some truth? #bride #bridetobe #weddingphotographer #couple #engaged #videographer #weddings ♬ original sound – Shayla Herrington

Πρώτο σημάδι: Οι φωτογραφίες

Αν το ζευγάρι επιλέγει να βγάζει περισσότερες φωτογραφίες με συγγενείς και φίλους παρά οι δυο τους. Αν και είναι απόλυτα φυσιολογικό να θέλει να έχει τους οικείους του σε φωτογραφία εκείνη την ημέρα, δεν είναι λογικό να είναι λιγότερες οι φωτογραφίες μόνο με το ζευγάρι.

Δεύτερο σημάδι: Οι κολλητοί φίλοι

Το δεύτερο σημάδι, σύμφωνα πάντα με την φωτογράφο, είναι οι κουμπάροι και οι στενοί φίλοι. Αν αποφεύγουν να μιλούν πολύ στον έναν από τους δυο, σημαίνει πως είναι από την άλλη μεριά και δεν τον/την έχουν συμπαθήσει ποτέ. Και όλοι γνωρίζουν τι σημαίνει να μην συμπαθούν οι κολλητοί σου φίλοι τον σύντροφό σου.

«Είναι ένα τυπικό σημάδι ότι δεν συμπαθούν τον/την σύντροφο του/της φίλου/ης τους και ενδεικτικό του διαζυγίου που ίσως είναι πιο κοντά από όσο νομίζουν όλοι», ανέφερε.

Τρίτο σημάδι: Το πάρτι

Σύμφωνα με την φωτογράφο, υπάρχει και τρίτο σημάδι και έχει να κάνει με το πάρτι. Αν το ζευγάρι περνάει περισσότερο χρόνο με τους φίλους παρά μεταξύ τους, κάτι δείχνει.

Το video της φωτογράφου έγινε viral με πολλούς χρήστες να συμφωνούν με όσα λέει και μάλιστα κάποιοι ανέφεραν πως είναι χωρισμένοι και ο/η σύντροφός τους έκανε κάποια από τα παραπάνω.

plus.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook