ΕΟΔΥ: Τρία νέα κρούσματα στα Χανιά – Στην κλινική covid o 25χρονος

εοδυ-τρία-νέα-κρούσματα-στα-χανιά-στ-1007414

Στην ανακοίνωση τριών νέων κρουσμάτων για την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων προχώρησε ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου ο ΕΟΔΥ, ανάμεσα στα 230 κρούσματα των τελευταίων 24 ωρών.

Παρά ταύτα όμως, δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση για το που βρίσκονται αυτά τα κρούσματα ούτε για την κατάστασή τους.

Σύμφωνα πάντως με έγκυρες πληροφορίες του zarpanews.gr, δεν υπάρχει καμία νέα εισαγωγή επιβεβαιωμένου κρούσματος στην απομονωμένη κλινική ενδιάμεσης νοσηλείας (covid) του Νοσοκομείου Χανίων. Οπότε πιθανότατα τα νέα κρούσματα είναι σε κατ΄οίκον περιορισμό έως να περάσει η διάρκεια της απομόνωσης που ορίζουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Παραμένουν 2 στην κλινική covid

Παράλληλα σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στην κλινική covid του ΓΝΧ «Αγ. Γεώργιος» παραμένει για νοσηλεία ο 93χρονος που έχει εισαχθεί από την προηγούμενη εβδομάδα, σε σταθερή κατάσταση.

Από χτες ωστόσο, στην κλινική νοσηλεύεται και ο 25χρονος που είχε διαπιστωθεί θετικός στον ιό (ΕΔΩ), σε καλή κατάσταση χωρίς κάτι ανησυχητικό στην κλινική του εικόνα.

Συνολικά 8 νέα κρούσματα στην Κρήτη το τελευταίο 24ωρο

Παράλληλα, ο ΕΟΔΥ στη γεωγραφική κατανομή των κρουσμάτων ανά την επικράτεια, ανακοίνωσε 5 νέα κρούσματα στην υπόλοιπη Κρήτη (εκτός τα 3 των Χανίων) και αναλυτικά:

  • 4 στην Π.Ε. Ηρακλείου και
  • 1 στην Π.Ε. Ρεθύμνου

Περικλής Κουκλάκης – zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook