«Αυτό το event έλειπε από τα Χανιά» – Εντυπωσιασμένοι οι γονείς των αθλητών του ΝΟΧ από τις συμβουλές του Life Coach, Γιάννη Καλογεράκη

αυτό-το-event-έλειπε-από-τα-χανιά-εντυπω-1658366

Μεγάλο χειροκρότημα από τους γονείς και τους αθλητές στου ΝΟΧ, στη διάλεξη του Γιάννη Καλογεράκη

Βουρκωμένοι από την συγκίνηση και εντυπωσιασμένοι από τα όσα άκουσαν από τον Life Coach, Γιάννη Καλογεράκη έβγαιναν από την αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Χανίων, οι γονείς που παρακολούθησαν την ημερίδα που διοργάνωσε ο ΝΟΧ σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης – Αντιπεριφέρεια Χανίων, τον Δήμο Χανίων και την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος.

Ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων αφιέρωσε την Κυριακή 26 Μαρτίου στους αθλητές του αλλά και στους γονείς τους, καλώντας έναν από τους κορυφαίους εκπαιδευτές παγκοσμίως, για Στρατηγική Ανθρωποκεντρική Ηγεσία & Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Γιάννη Καλογεράκη.

Το πρωί της Κυριακής ο κ. Καλογεράκης μίλησε στα παιδιά -που δήλωσαν ενθουσιασμένα – (δείτε ΕΔΩ) και το απόγευμα, σειρά είχε η διάλεξη για τους γονείς.

Ήταν μία διαφορετική εκδήλωση του ΝΟΧ, μία εκδήλωση που πέρασε μηνύματα στα παιδιά αλλά και στους γονείς. Όπως είπε και ο πρόεδρος του ΝΟΧ, Γιάννης Χίνος: «Επιλέξαμε να επενδύσουμε στην διασφάλιση διαφορετικού τρόπου σκέψης».

«Συγκλονισμένος» δήλωσε ο Γιάννης Καλογεράκης από την ανταπόκριση τόσο των παιδιών όσο και των γονέων:

«Είναι events που λείπουν από τα Χανιά, το coaching είναι κάτι που εχουμε ανάγκη» δήλωσε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΕΒΕΧ, Αντώνης Ροκάκης:

Τη σημαντικότητα του να εμπιστεύονται, να ακούν τις συμβουλές ειδικού για τη συμπεριφορά τους προς τα παιδιά, επεσήμαναν οι γονείς που παρακολούθησαν την ομιλία:

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου κατά τη διάρκεια της διάλεξης:

One thought on “«Αυτό το event έλειπε από τα Χανιά» – Εντυπωσιασμένοι οι γονείς των αθλητών του ΝΟΧ από τις συμβουλές του Life Coach, Γιάννη Καλογεράκη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook