Εντυπωσιακό θέαμα στη γιορτή της καλλιτεχνικής κολύμβησης του ΝΟΧ – Πλούσιο φωτορεπορτάζ

εντυπωσιακό-θέαμα-στη-γιορτή-της-καλλ-1498217

Μια εξαιρετική εκδήλωση έλαβε χώρα στο κολυμβητήριο Χανίων, με το τμήμα καλλιτεχνικής κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων να πραγματοποιεί μετά από τρία χρόνια την καθιερωμένη γιορτή του.

Σε ένα κατάμεστο από κόσμο κολυμβητήριο, τα κορίτσια του τμήματος είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν όλες τις χορογραφίες, οι οποίες διαγωνίστηκαν στα φετινά πανελλήνια πρωταθλήματα και γενικότερα σε όλες τις διοργανώσεις που έλαβε μέρος ο Ναυτικός Όμιλος.

Όλα τα κορίτσια κέρδισαν το θαυμασμό του κοινού, εντυπωσιάζοντας με τις φιγούρες και τα χορευτικά που παρουσίασαν στο νερό.

Σύμφωνα με την προπονήτρια, Μπιλιάνα Γκεοργκίεβα: «Με την γιορτή αυτή ολοκληρώσαμε τις περισσότερες αγωνιστικές μας υποχρεώσεις μετά από μία πολύ πετυχημένη χρονιά για το τμήμα μας. Με αυτή την παράσταση θέλαμε να παρουσιάσουμε τις χορογραφίες που μας έφεραν αυτή τη μεγάλη επιτυχία και να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που μας βοηθά και μας στηρίζει.

Ως υπεύθυνη προπονήτρια του τμήματος θέλω να τονίσω πως αυτή η μεγάλη επιτυχία είναι αποτέλεσμα της άψογης συνεργασίας που έχουμε οι προπονήτριες μεταξύ μας.

Συγχαρητήρια στις νέες προπονήτριες, την Αρια Δασκαλάκη και την Γιάννα Γκεοργκίεβα, για την πολύ καλή δουλειά που έκαναν την φετινή χρονιά ενώ να τονίσω πως η Φραντζέσκα Αμπελά που έγινε μητέρα φέτος, απουσιάζει για ένα μικρό διάστημα, αλλά την περιμένουμε την καινούργια σεζόν. Για το τέλος θέλω να ευχαριστήσω τις αθλήτριες μου, τον σύλλογο γονέων, το σωματείο του Ναυτικού Ομίλου και όλους όσοι μας στηρίζουν και μας βοηθούν να κάνουμε το έργο μας».

Την εκδήλωση διοργάνωσε ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων καλλιτεχνικής κολύμβησης του ΝΟΧ. Την παρουσίαση ανέλαβε ο πρόσφατα εστεμμένος παγκόσμιος πρωταθλητής στην κολύμβηση, Αντώνης Τσαπατάκης.

Λόγο εκφώνησε ο πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, Δημήτρης Λειψάκης, αλλά και η πρόεδρος του συλλόγου γονέων, Κατερίνα Μιχελάκη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook