Εντυπωσιακό παιχνίδι, ισόπαλοι ο ΝΟΧ με τον Εθνικό

εντυπωσιακό-παιχνίδι-ισόπαλοι-ο-νοχ-μ-770092

Ενα εντυπωσιακό, όπως άλλωστε αναμενόταν, παιχνίδι διεξήχθη στο κολυμβητήριο Χανίων, με τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων ANEK LINES και τον Εθνικό να αναδεικνύονται ισόπαλοι με σκορ 8-8.

Το παιχνίδι παρουσίασε μεγάλο σασπένς, με τον Εθνικό να προηγείται στα πρώτα λεπτά με 4-1, αλλά στη συνέχεια ο ΝΟΧ ANEK LINES κατάφερε να ανατρέψει το σκηνικό, προηγούμενος με 5-4. Ακολούθησαν γκολ και για τις δύο ομάδες, με το τελικό 8-8 να σφραγίζει τις προσπάθειές τους.

Τέσσερα γκολ για τον Ναυτικό Ομιλο σημείωσε ο Βουλγαράκης, που ήταν ο πρώτος σκόρερ στον αγώνα, ενώ τα υπόλοιπα σημείωσαν οι Νάστραν (2), Χατζηκυριακάκης και Αγιωργούσης.

Στον αντίποδα, για τον Εθνικό, Φώσκολος και Καλαϊτζής σημείωσαν από 2 γκολ.

Ο Ναυτικός Ομιλος φτάνει έτσι τους 10 βαθμούς μετά τα πρώτα πέντε ματς της Α1, ενώ αυτή είναι η πρώτη του φετινή ισοπαλία.

Τα 8λεπτα: 2-4, 3-2, 2-2, 1-0

Ν.Ο. Χανίων ANEK LINES (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Παπαδόπουλος, Πετρόχειλος, Νάστραν 2, Χατζηκυριακάκης 1, Μπατάκης, Βουλγαράκης 4, Χαριτάκης, Μπαριωτάκης, Κατσουλάκης, Αγιωργούσης 1, Μαζοκοπάκης, Κουτρουλάκη,ς Αποστολάκης, Μαραγκουδάκης

Εθνικός (Νίκος Βενετόπουλος): Καραμπέτσος, Τζώρτζης 1, Θαλασσινός 1, Τεσάνοβιτς 1, Καλαϊτζής 2, Λιαπάκης, Παπαδόγκωνας, Καραβιώτης, Φώσκολος 2, Μπεριστιάνος 1, Σπηλιώπουλος, Βαλλιανάτος, Πρωτοψάλτης, Ξυλούρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook