Εντυπωσιακό διπλό για τον ΑΟΧ/Κισσαμικό με 3 – 1 την Παναχαΐκή στην Πάτρα

εντυπωσιακό-διπλό-για-τον-αοχ-κισσαμι-835652

Η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη επιβεβαιώνοντας την ανοδική της πορεία και την ποιότητά της άλωσε την έδρα τη Πάτρας, υποχρεώνοντας σε ήττα την «διαφημισμένη» Παναχαϊκή με 3-1.

Πρόκειται για ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα για τον ΑΟΧ/Κισσαμικό, ο οποίος δείχνει ότι μπορεί να παλέψει για κάτι πολύ καλό στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος. Μάλιστα, την προσεχή Κυριακή (31/3) υποδέχεται τον Απόλλωνα Λάρισας στα Περβόλια και αν καταφέρει και κερδίσει, θα μειώσει στους 3 βαθμούς τη διαφορά από τη 2η θέση.

Ονειρικό ξεκίνημα έκανε στο ματς ο ΑΟΧ/Κισσαμικός, που μόλις στο 6′ έφτασε στο 0-1 με τον Κάσσο, από σέντρα του Κουσκουνά. Στη συνέχεια με την άμυνα της Παναχαϊκής ευάλωτη η χανιώτικη ομάδα απείλησε σε αρκετές περιπτώσεις και μάλιστα πέτυχε γκολ στο 17′ με τον Αρναρέλλη που ακυρώθηκε -λανθασμένα σύμφωνα με τους ανθρώπους της ομάδας- ως οφσάιντ με υπόδειξη του β’ βοηθού, Γουρνιά.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν μόνο με στατικές φάσεις, χάνοντας καλή ευκαιρία στο 33′ με τον Μωραΐτη.

Στο 38′ ο ΑΟΧ/Κισσαμικός έχασε με πρόβλημα τραυματισμού τον Κουσκουνά και πήγε στο δεξί άκρο ο Τόλι και προωθήθηκε ο Κάσσος.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε και το δεύτερο ημίχρονο με γκολ στο 52′ από τον Αρναρέλλη. Οι ευκαιρίες διαδέχονταν η μία την άλλη και από τη δεύτερη κίτρινη του Τσελεπίδη στο 62′ η ζυγαριά έγειρε οριστικά προς τη χανιώτικη ομάδα.

Στο 74′ ο Κάσσος πέτυχε ένα απίθανο γκολ σε φάση όπου όλοι διαμαρτύρονταν για πέναλτι.

«Μελανό» σημείο η αδράνεια στην άμυνα στο 87′ που έδωσε την ευκαιρία στον Ελευθεριάδη να μειώσει σε 1-3.

Οι φάσεις του αγώνα

1′ Σουτ του Κουσκουνά από το ύψος της περιοχής ο Πέτριτς μπλοκάρει.

6′ ΓΚΟΛ: Ο Ρίσκι «κλέβει» την μπάλα στον χώρο του κέντρου και πασάρει στον Κουσκουνά, που βγάζει ιδανική σέντρα για τον επερχόμενο Κάσσο, ο οποίος πλάσαρε ιδανικά για το 0-1.

10′ Πάσα του Κουσκουνά στην πλάτη της άμυνας ο Πέτριτς με δυσκολία προλαβαίνει και διώχνει προ του Κάσσου.

17′ Σουτ του Κουσκουνά κοντράρει η μπάλα σε σώματα αμυνομένων και στην εξέλιξη ο Αρναρέλλης αποσπά την μπάλα και με σουτ τη στέλνει στα δίχτυα, αλλά το γκολ ακυρώνεται ως οφσάιντ με υπόδειξη του β’ βοηθού Γουρνιά.

24′ Μπαλιά του Ρίσκι ο Κουσκουνάς από πλάγια θέση και υπό την πίεση του Τσελεπίδη σουτάρει και ο Πέτριτς μπλοκάρει.

26′ Σέντρα του Κυνηγόπουλου ο Παπαδόπουλος διώχνει προ του Μωραΐτη.

27′ Πολύ καλή στιγμή για το 0-2. Ατομική ενέργεια του Ρίσκι, απανωτές ντρίμπλες στον Μοσνί και σουτ η μπάλα καταλήγει άουτ.

29′ Κόρνερ του Αργυρόπουλου κεφαλιά του Μωραΐτη ο Παπαδόπουλος μπλόκαρε.

33′ Ευκαιρία για την Παναχαϊκή, κόρνερ του Αργυρόπουλου κεφαλιά του Μωραΐτη η μπάλα άουτ.

46′ Σέντρα του Τόλι πλασέ στην κίνηση του Αρναρέλλη ο Πέτριτς μπλόκαρε.

47′ Σέντρα του Τόλι κεφαλιά του Παπαχρήστου μπλόκαρε ο Πέτριτς.

52′ ΓΚΟΛ: Σέντρα του Κάσσου η μπάλα φτάνει στον Αρναρέλλη που πλασάρει ψύχραιμα για το 0-2.

63′ Φάουλ του Κάσσου απέκρουσε ο Πέτριτς.

64′ Κόρνερ του Παπαχρήστου ο Φαζός από κοντά στέλνει την μπάλα άουτ.

70′ Ο Παπαδόπουλος διώχνει πάνω στον Μπαστακό που σουτάρει και στέλνει την μπάλα άουτ.

74′ ΓΚΟΛ: Πάσα του Αρναρέλλη στον Κάσσο που τον σπρώχνει ο Ντάσιος και στο πέσιμο με το πόδι πετυχαίνει ένα απίστευτο γκολ.

77′ Πάσα του Βρεττού σουτ του Ρίσκι άουτ.

84′ Σέντρα του Ελευθεριάδη σουτ του Αργυρόπουλου άουτ.

87′ ΓΚΟΛ: Αδράνεια στην άμυνα, γύρισμα του Μπαστακού ο Ελευθεριάδης πλασάρει ο Φαζός διώχνει στη γραμμή αλλά ο β’ βοηθός δείχνει σέντρα.

Διαιτητής: Αντωνίου (ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής). Βοηθοί: Καραθανάσης – Γουρνιάς (ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής). 4ος διαιτητής: Ματσούκας (ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας)

Κίτρινες κάρτες: Αργυρόπουλος (43′), Μουμίν (45+3′), Αρναρέλλης (45+5′), Τσελεπίδης (62′). Κόκκινη κάρτα: Τσελεπίδης (62′)

Παναχαϊκή (Χρήστος Καραπίτσος): Πέτριτς, Σταμόπουλος, Πλέγας (27′ Μπαστακός), Αργυρόπουλος, Φουρλάνος (76′ Παπατόλιος), Ελευθεριάδης, Μοσνί, Ντάσιος, Κυνηγόπουλος, Μωραΐτης (46′ Κολ), Τσελεπίδης.

ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός (Αλέκος Βοσνιάδης): Παπαδόπουλος, Σισέ, Σελινιωτάκης, Φαζός, Κάσσος, Παπαχρήστος, Τεγούσης, Μουμίν, Αρναρέλλης (75′ Βρεττός), Ρίσκι (82′ Αποστολόπουλος), Κουσκουνάς (38′ λ. τρ. Τόλι)

athlitiko.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook