Εντυπωσιακή η Σάκκαρη στην Ντόχα – Πήρε ρεβάνς απ’ την Πεγκούλα και προκρίθηκε στην 8άδα

εντυπωσιακή-η-σάκκαρη-στην-ντόχα-πήρ-1308593

Σπουδαία νίκη πανηγύρισε η Μαρία Σάκκαρη επί της Τζέσικα Πεγκούλα στην Ντόχα. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια επικράτησε με 2-0 σετ έπειτα από μάχη 1 ώρας και 44 λεπτών και πήρε το εισιτήριο για τον προημιτελικό του τουρνουά της WTA, όπου θα αντιμετωπίσει την νεαρή και υπερταλαντούχα Κόκο Γκοφ.

Παράλληλα, η Σάκκαρη πήρε και μια ρεβάνς απ’ την Πεγκούλα για την ήττα που υπέστη στο πρόσφατο Australian Open καθώς η Αμερικανίδα ήταν εκείνη που στέρησε απ’ το «χρυσό» κορίτσι του ελληνικού τένις την πρόκριση στα προημιτελικά.

Στο πρώτο σετ η Σάκκαρη αιφνιδιάστηκε στο ξεκίνημα καθώς υπέστη μπρέικ στο 0-2. Απάντησε όμως άμεσα με μπρέικ φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια προτού κάνει ένα δεύτερο μπρέικ στο καθοριστικό ένατο γκέιμ για το 5-4. Στη συνέχεια σέρβιρε για να πάρει το σετ και δεν έχασε επικρατώντας 6-4 έπειτα από 50 λεπτά.

Σαν σε… replay εξελίχθηκε το δεύτερο σετ καθώς η Πεγκούλα έκανε μπρέικ στη Σάκκαρη για το 0-2, όμως η Ελληνίδα πρωταθλήτρια είχε απάντηση με μπρέικ στο αμέσως επόμενο γκέιμ. Οι δυο αθλήτριες διατήρησαν το σερβίς τους μέχρι και το δέκατο γκέιμ (5-5). Όμως η Μαρία κρατούσε το… καλό μπρέικ για το 6-5 προτού κλείσει το σετ και το ματς στο σερβίς της για το 7-5.

 

ethnos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook