Εντυπωσιακή η επίδειξη της συλλογής «Made in Greece» του Dior από το Καλλιμάρμαρο | Video

εντυπωσιακή-η-επίδειξη-της-συλλογής-mad-1238855

Το διεθνές ενδιαφέρον του κόσμου της μόδας εστιάστηκε το βράδυ της Πέμπτης στο Καλλιμάρμαρο, όπου πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση της «Made In Greece» συλλογής ενδυμάτων του διεθνούς Οίκου Υψηλής Ραπτικής, Dior .

Το διεθνές ενδιαφέρον του κόσμου της μόδας εστιάστηκε το βράδυ της Πέμπτης στο Καλλιμάρμαρο, όπου πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση της «Made In Greece» συλλογής ενδυμάτων του διεθνούς Οίκου Υψηλής Ραπτικής, Dior .

Η συλλογή έχει σχεδιαστεί και έχει ραφτεί από Ελληνίδες και Έλληνες τεχνίτες δημιουργούς που ζουν και εργάζονται σε διάφορες περιοχές της χώρας, όπως το Σουφλί, το Άργος και η Καλαμάτα. Η συνεργασία τους αναμένεται να συνεχιστεί και μετά το τέλος των εκδηλώσεων του Οίκου στην Αθήνα.

Ο Dior για να τιμήσει τις Ελληνίδες και τους Έλληνες τεχνίτες που δημιούργησαν τα εντυπωσιακά φορέματα, έδωσε επιπλέον τη δυνατότητα στους κατοίκους των περιοχών (από το Σουφλί μέχρι την Καλαμάτα) όπου ζουν και εργάζονται οι Έλληνες δημιουργοί, να παρακολουθήσουν live σε ανοικτούς χώρους το εντυπωσιακό event στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν 85 μοντέλα διεθνούς φήμης, ανάμεσά τους και η Ελληνίδα Ροζάνα Γεωργίου, ενώ τα ρούχα που φόρεσαν τα μοντέλα φέρεται να στοιχίζουν από 50.000 έως 150.000 ευρώ.

Με άναμμα πυρσών ξεκίνησε η εκδήλωση

Η παρουσίαση του ντεφιλέ του γαλλικού οίκου Dior ξεκίνησε με το άναμμα πυρσών και στη συνέχεια τα μοντέλα ξεκίνησαν να περπατούν στο τερέν του γηπέδου υπό τον ήχο ζωντανής μουσικής.

Η καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκου είχε ως πηγή έμπνευσης της Μαρία Γκράτσια Κιούρι. Άλλωστε η συλλογή, υπό τον τίτλο Cruise 2022, είναι μία ωδή του οίκου στα στα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση και εξυμνεί τον αρχαίο πολιτισμό της Ελλάδας.

Κατρίν Ντενέβ
Αγγελική Κανελλοπούλου – Μαρία Σάκαρη
Ευγενία Νιάρχου
Λάουρα Λαλαούνη
Η Μπιάνκα Μπαρτολίνι, εγγονή του Ανιέλι της Φίατ
Πιερ Κασιράγκι – Μπεατρίς Μπορομέο
Άνια Τέιλορ Τζόϊ

 

cnn.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook