Εντυπωσιακά και πρωτότυπα σχέδια στο νέο tatoo studiο στα Χανιά – Μοναδική προσφορά γνωριμίας για λίγες μέρες

εντυπωσιακά-και-πρωτότυπα-σχέδια-στο-1245974

Ένα νέο στούντιο τατουάζ στα Χανιά, άνοιξε τις πόρτες του και είναι έτοιμο να σας υποδεχτεί. Πρόκειται για το «The dead rabbit tattoo’’ που βρίσκεται Σελίνου 42 στη Νέα Χώρα.

Σε έναν χώρο υψηλής αισθητικής, η tattoo artist και ιδιοκτήτρια του καταστήματος Βαλεντίνα Μαντινάκη δημιουργεί μοναδικά τατουάζ, φτιαγμένα πάνω στις επιθυμίες του πελάτη.

«Πάντα ζωγράφιζα. Τουλάχιστον απ’ όσο θυμάμαι τον εαυτό μου, ήταν κάτι που μου άρεσε και με γέμιζε», μας λέει η Βαλεντίνα που αποφάσισε να διοχετεύσει το πάθος της για τη ζωγραφική και το σχέδιο στη δημιουργία εντυπωσιακών τατουάζ.

Η ιδέα του να ασχοληθεί με το χώρο, μπήκε στο μυαλό της από την στιγμή που ξεκίνησε να κάνει πάνω της, τα πρώτα της τατουάζ: «Μετά ξεκίνησα να κάνω σε φίλους. Καθώς περνούσε ο καιρός έβλεπα ότι είχε ζήτηση και γινόμουν όλο και καλύτερη, οπότε έτσι αποφάσισα να ανοίξω μαγαζί, ώστε να ξεκινήσω σαν σωστή επαγγελματίας ».

Τα σχέδια που της αρέσει να κάνει περισσότερο είναι τα anime και τα cartoon, τα οποία δημιουργεί πάντα με πολλή μεγάλη αγάπη, κάτι που φαίνεται στο εντυπωσιακό αποτέλεσμα! Αξίζει να σημειωθεί ότι «τρέχει» μία πολύ μεγάλη προσφορά γνωριμίας από το The dead rabbit tattoo καθώς προσφέρεται έκπτωση -40% σε όλα τα σχέδια μέχρι τις 14 Ιουλίου!

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook