Εντολή Θεοδωρικάκου για έρευνα μετά το περιστατικό με τον γερανό στη διαμαρτυρία για τα Τέμπη

εντολή-θεοδωρικάκου-για-έρευνα-μετά-τ-1650647

Εντολή για έρευνα έδωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, μετά την δημοσιοποίηση του βίντεο από το κέντρο της Αθήνας, στο οποίο φαίνεται γερανός της ΕΛΑΣ να κινείται γρήγορα προς τους διαδηλωτές που διαμαρτύρονταν για την τραγωδία στα Τέμπη.

Σύμφωνα μάλιστα με τις πληροφορίες, το όχημα κατευθυνόταν στο σημείο όπου προκλήθηκαν οι ζημιές στο αυτοκίνητο της Όλγας Γεροβασίλη, ώστε να το παραλάβουν.

Yπενθυμίζεται ότι οι αδιανόητες εικόνες εκτυλίχθηκαν στο κέντρο της Αθήνας, και συγκεκριμένα στην οδό Ακαδημίας, μετά το τέλος της μεγάλης συγκέντρωσης διαμαρτυρίας για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. Όπως φαίνεται, στα βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο,  γερανός της ΕΛ.ΑΣ. παραλίγο να πατήσει ειρηνικούς διαδηλωτές.

Το περιστατικό ήρθε στο φως της δημοσιότητας από διαφορετικούς χρήστες των social media που ανέβασαν τα ντοκουμέντα στα οποία βλέπουμε το όχημα να κάνει επικίνδυνους ελιγμούς μέσα στο κέντρο της Αθήνας, χωρίς να συντρέχει απολύτως κανένας λόγος.

 

Μάλιστα, χτυπά με ορμή κάδο απορριμάτων, που είχαν μετακινήσει διαδηλωτές, με αποτέλεσμα ένας εξ΄ αυτών να πέσει στο έδαφος.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Monou (@kmonou)

Η ηγεσία του υπουργείου προστασίας του πολίτη δεν έχει τοποθετηθεί, ως οφείλει, για το εν λόγω περιστατικό ενώ, όπως φαίνεται και από τα βίντεο, από τύχη δεν υπήρξαν θύματα.

ethnos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook