Ενθουσιάστηκαν με τις δράσεις Ψηφιακού Μετασχηματισμού των υπηρεσιών του Δήμου Χανίων στο συνέδριο της ΚΕΔΕ

ενθουσιάστηκαν-με-τις-δράσεις-ψηφιακ-1318591

Το 1ο Πανελλήνιο συνέδριο Ανώτατων Στελεχών, που υπηρετούν σε Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με τίτλο: “Οργάνωση, στελέχωση και λειτουργία των Πρωτοβάθμιων Ο.Τ.Α.”, διοργάνωσε με επιτυχία ο Δήμος Θεσσαλονίκης το τριήμερο 7 – 9 Νοεμβρίου 2021.

Στο συνέδριο , που τελούσε υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ, συμμετείχαν υψηλόβαθμα στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας. Συζητήθηκαν σημαντικά θέματα για την καταστατική φυσιογνωμία των ανώτατων στελεχών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης καθώς και τη συμβολή τους στην διαμόρφωση δημοτικών πολιτικών και στην επίλυση καθημερινών προβλημάτων, που αναφύονται κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους.

Τον Δήμο Χανίων εκπροσώπησαν ο Γενικός Γραμματέας του, κ. Γεώργιος Φραγκιαδάκης, καθώς και η Προϊσταμένη της Δ/νσης Προγραμματισμού Οργάνωσης και Πληροφορικής κα. Σεβαστή Πολυχρονάκη, η οποία πραγματοποίησε παρουσίαση, με θέμα: “Νέες τεχνολογίες στους ΟΤΑ με δύο όψεις – από τις διαδικασίες στις e-υπηρεσίες».

Σε αυτήν έγινε αναφορά στις σημαντικές υποδομές ΤΠΕ του Δήμου (ΜΑΝ, portal, κ.α), στην καθολική Ηλεκτρονική Διακίνηση Εγγράφων (ΣΗΔΕ), που εφαρμόζεται σε όλες τις υπηρεσίες του Δήμου από 1/1/2020 και με τη χρήση προηγμένων ψηφιακών υπογραφών (100% χωρίς χαρτί), στις 40 νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες και τα 12.850 αιτήματα, που υποβλήθηκαν και απαντήθηκαν τους τελευταίους 18 μήνες, στη θετική ανταπόκριση των πολιτών στις e-υπηρεσίες, κ.α.

Οι παρευρισκόμενοι έδειξαν έντονο ενδιαφέρον και ενθουσιασμό για τις πολυάριθμες δράσεις Ψηφιακού Μετασχηματισμού των υπηρεσιών του Δήμου Χανίων.

zarpanews.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook