Χανιά | Εντατική αστυνόμευση για την αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού – Ο Σημανδηράκης συναντήθηκε με τον διοικητή της Τροχαίας | Video

χανιά-εντατική-αστυνόμευση-για-την-αν-1224686

Με μεγαλύτερη αστυνόμευση τους καλοκαιρινούς μήνες θα επιδιώξει ο δήμος Χανίων σε συνεργασία με την Τροχαία Χανίων να επιτύχει την αποσυμφόρηση του κυκλοφοριακού προβλήματος της πόλης τους καλοκαιρινούς μήνες.

Για το σκοπό αυτό πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι σύσκεψη στο δημαρχείο Χανίων με τη συμμετοχή του διοικητή του Τμήματος Τροχαίας κ. Γιάννης Βλαχάκη.

Όπως είπε ο δήμαρχος Χανίων κ. Παναγιώτης Σημανδηράκης, επιδίωξη είναι ο έλεγχος των θέσεων στάθμευσης, της συμπεριφορές των οδηγών και επίσης την αδικαιολόγητη στάθμευση των οχημάτων στην Παλιά Πόλη.

Αναφερόμενος στην μη ύπαρξη της τουριστικής αστυνομίας ο κ. Σημανδηράκης είπε επίσης πως η φετινή θα είναι η τελευταία χρονιά που ο δήμος Χανίων δεν διαθέτει τουριστική αστυνομία, καθώς η παρουσία της από την επόμενη χρονιά θα βελτιώσει την όλη κατάσταση.

Από την πλευρά του ο διοικητής του Τμήματος Τροχαίας είπε πως θα γίνει το καλύτερο δυνατό, με εντατικοποιημένη αστυνόμευση σε συγκεκριμένα σημεία για να αναπνεύσει το κέντρο της πόλης.

zarpanews.gr

4 thoughts on “Χανιά | Εντατική αστυνόμευση για την αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού – Ο Σημανδηράκης συναντήθηκε με τον διοικητή της Τροχαίας | Video

  1. Να γίνεται έλεγχος στην παλιά πόλη στις θεζεις στάθμευσης επιτέλους! Έχουμε τις κάρτες διακοσμητικες! Αν δεν ελέγχουν γιατι μας βαζιυν και τις βγαζουμε κάθε χρόνο;Α γίνεται έλεγχος οπου υπάρχουν παρκομετρα αν εχεις κάρτα. Σε εμας πιτ δεν υπάρχουν δε βαριέσαι!

  2. Μεγάλο πρόβλημα αυτό,μεγαλύτερο στην Παλιά Πόλη,όπως λέει και ο κος Δημήτρης.Από το 2013(!),έχουν να ελέγξουν την στάθμευση στις θέσεις των μονίμων κατοίκων.Αν κάποιος μένει π.χ. στον λόφο Καστελίου,το βράδυ,αν είναι…τυχερός,θα το αφήσει στην Μίνωος ή στην Ανατ.τάφρο!Και γιά τον λόγο αυτό,κάποιοι κάτοικοι «φυλάνε» θέσεις,βάζοντας διάφορα αντικείμενα-εμπόδια.Πράγμα βέβαια άσχημο και αποκρουστικό!
    Υ.Γ.ο δήμαρχος μήπως εννοεί ότι δεν έχουμε(ο μοναδικός μεγάλος δήμος στην Ελλάδα) Δημοτική αστυνομία και όχι τουριστική αστυνομία;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook