Ένταση με αστυνομικούς και στην Πανόρμου – Διέλυσαν πορεία με βία, τέσσερις προσαγωγές | Video

ένταση-με-αστυνομικούς-και-στην-πανόρ-1188814

Το δόγμα «νόμος και τάξη» φαίνεται πως συνεχίζει να εφαρμόζεται… παντού, καθώς τη Δευτέρα (08/03) και στην Πανόρμου, είχαμε επεισόδια ανάμεσα σε αστυνομικούς και 30-40 άτομα. Σύμφωνα με καταγγελίες, δε γλίτωσαν απ’ το μένος αστυνομικών ούτε σταθμευμένα αυτοκίνητα. Όπως έγινε γνωστό, Από τα επεισόδια προσήχθησαν οκτώ άτομα. Είχε προηγηθεί νέα πορεία για τον Δημήτρη Κουφοντίνα στο κέντρο της Αθήνας.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 20:00 το βράδυ, έξω από τον σταθμό του μετρό είχαν συγκεντρωθεί περίπου 100 άτομα που διαμαρτύρονταν για την αστυνομική βία, με αφορμή τον ξυλοδαρμό πολιτών την Κυριακή (07/03) στη Νέα Σμύρνη και όσα έχουν ακολουθήσει από τότε.

Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικές δυνάμεις που διέλυσαν τη συγκέντρωση και καθώς ακολούθησε κυνηγητό στα γύρω στενά έχουν καταγραφεί σε βίντεο από περίοικους αστυνομικοί σε μηχανάκια να σπάνε φανάρια σταθμευμένων οχημάτων.

Επίσης, υπάρχουν καταγγελίες ότι έλεγαν σε πολίτες να μην τραβάνε βίντεο με τα κινητά τους.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ορισμένοι απ’ τους διαμαρτυρόμενους μόλις είδαν αστυνομικούς «επιτέθηκαν με πέτρες, μπουκάλια και κροτίδα, σε αστυνομικούς της Ομάδας ΔΡΑΣΗ που περιπολούσαν παραπλεύρως, για την επιτήρηση των Γραφείων της “Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών”». Επίσης, η αστυνομία ανακοίνωσε ότι τραυματίσθηκε ένας αστυνομικός.

altsantiri.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook