Ένταση και επεισόδια στο κέντρο των Χανίων – Φωτοβολίδες, φωτιές, πετροπόλεμος και προσαγωγές | Photos

ένταση-και-επεισόδια-στο-κέντρο-των-χα-1006203

Για μια ακόμη χρονιά επεισόδια σημειώθηκαν τις βραδινές ώρες της Κυριακής της Αποκριάς στο κέντρο των Χανίων, όπου προκλήθηκε ένταση μεταξύ της αστυνομίας και ομάδας νεαρών.

Οι νεαροί που είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς, και μερικοί εξ αυτών φορούσαν μάσκες, άναψαν φωτιά στη μέση του δρόμου, δημιουργώντας πρόβλημα στην κυκλοφορία.

Στη συνέχεια οι «γνωστοί άγνωστοι καρναβαλιστές» άρχισαν να πετούν φωτοβολίδες, κροτίδες και πέτρες, προκαλώντας τις αστυνομικές δυνάμεις που είχαν παραταχθεί επί της οδού Τζανακάκη και για λόγους ασφαλείας διέκοψαν την κυκλοφορία των διερχόμενων οχημάτων.Αργότερα ο όγκος των συγκεντρωμένων νεαρών μετακινήθηκε λίγα μέτρα πιο αριστερά, προς την είσοδο της Πλατείας Χορτατσών και δυνάμεις των ΜΑΤ, αφού έσβησαν την φωτιά που έκαιγε στη μέση του δρόμου, κυνήγησαν και έτρεψαν σε φυγή τους ταραξίες, που σκόρπισαν στα κοντινά δρομάκια.
Η Αστυνομία προχώρησε σε τουλάχιστον τρεις προσαγωγές για να αποσυμφορηθεί η κατάσταση και λίγο αργότερα, το συγκεντρωμένο πλήθος νεαρών διαλύθηκε και επανήλθε η κυκλοφορία  στους κανονικούς της ρυθμούς.

zarpanews.gr

One thought on “Ένταση και επεισόδια στο κέντρο των Χανίων – Φωτοβολίδες, φωτιές, πετροπόλεμος και προσαγωγές | Photos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook