Ένταση ανάμεσα σε ΣΚΑΪ και Γεωργίου μετά τη «μεταγραφή» στο Mega

ένταση-ανάμεσα-σε-σκαϊ-και-γεωργίου-με-1157281

Στην εκπομπή «Ευτυχείτε!» σχολιάστηκε η «μεταγραφή» του δημιουργού των τηλεοπτικών επιτυχιών «Μπρούσκο», «Τατουάζ» και «8 Λέξεις», Ανδρέα Γεωργίου από το κανάλι του ΣΚΑΪ στο Mega. Η «μετακίνηση» του Ανδρέα Γεωργίου ήταν κάτι που – σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής – «άναψε φωτιές» στον ΣΚΑΪ. Ο Γιάννης Πουλόπουλος αναφέρθηκε σε παλαιότερες διαπραγματεύσεις του Ανδρέα Γεωργίου, όταν από τον ΑΝΤ1 και το «Μπρούσκο» είχε πάει στον Alpha με το «Τατουάζ» – και πάλι τότε οι διαπραγματεύσεις και η «μεταγραφή» του ήταν κάτι που κανείς δεν περίμενε.

Στις προηγούμενες περιπτώσεις όμως οι ανακοινώσεις έγιναν μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας του ηθοποιού και δημιουργού με το κανάλι που τον φιλοξενούσε τότε. Στην εκπομπή σχολιάστηκε το γεγονός ότι η παρούσα ανακοίνωση μεσούσης της τηλεοπτικής σεζόν αιφνιδίασε τους πάντες, καθώς ο Ανδρέας Γεωργίου θα συνεχίσει μέχρι τον Ιούνιο με τις «8 Λέξεις» στον ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής το περιβάλλον του Ανδρέα Γεωργίου είπε για την «μετακίνησή» του σε άλλο κανάλι: «Οταν ο Ανδρέας πήγε στον ΣΚΑΪ υπήρχαν πέντε σειρές στα σκαριά, αφού το κανάλι είχε αποφασίσει να επενδύσει στη μυθοπλασία. Τελικά στον ΣΚΑΪ έμειναν μόνο οι «8 Λέξεις». Το κανάλι ζήτησε από τον Ανδρέα να τους απαντήσει μέχρι τέλος του χρόνου, αν θα συνεχιστεί η μεταξύ τους συνεργασία. Πριν από ένα μήνα περίπου, ο Ανδρέας τους ενημέρωσε ότι συζητάει και με άλλα κανάλια για τη νέα σεζόν. Όταν υπέγραψε με το Mega, ο ΣΚΑΪ ενημερώθηκε εγκαίρως για τη συμφωνία αυτή και το κανάλι αμέσως μετά αποφάσισε να το κοινοποιήσει με δελτίο τύπου, αφού είχαν πλέον πέσει οι υπογραφές».

ethnos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook