Ενωτικός ο νέος πρόεδρος του ΝΟΧ: Δεν υπάρχουν αντιπαραθέσεις, θα παλέψουμε όλοι για το καλό του ομίλου

ενωτικός-ο-νέος-πρόεδρος-του-νοχ-δεν-υπ-1578247

Στο Zarpa Radio 89.6 και τον Λεωνίδα Φιλικόζη μίλησε το μεσημέρι της Πέμπτης ο νεοεκλεγείς πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, Γιάννης Χίνος.

Με την εκλογική διαδικασία να έχει ολοκληρωθεί, ο κ. Χίνος ρωτήθηκε αν η διοικητική πορεία του ομίλου θα είναι ομαλή στο εξής και αν οι σχέσεις του με τον έτερο υποψήφιο πρόεδρο, Αλέξανδρο Δεληογλάνη, είναι ομαλές: «Οι σχέσεις μας είναι μια χαρά, δεν υπάρχουν θέματα μεταξύ μας.

Δεν υπάρχει αντιπαράθεση και αντιπαλότητα με κανέναν, είμαστε εκεί γιατί αγαπάμε τα παιδία μας και βλέπουμε ότι μέσα από τη διαδικασία αυτή βγαίνουν κερδισμένα, χτίζουν χαρακτήρα, χτίζονται άνθρωποι που τιμούν και κοσμούν τη χανιώτικη κοινωνία«, είπε ο κ. Χίνος, τονίζοντας ότι «όλοι μαζί θα παλέψουμε για το καλό του ιστορικότερου σωματείου των Χανίων».

Ο νέος πρόεδρος του ΝΟΧ δήλωσε πως πρώτη προτεραιότητα είναι η εξομάλυνση της καθημερινής λειτουργίας του ομίλου:

«Το πρώτο πράγμα που χρειάζεται είναι μια φυσιολογική στροφή στην καθημερινότητα. Να μπορούν να κολυμπούν τα παιδιά σε φυσιολογικές συνθήκες. Όλη αυτή η αναμπομπούλα του τελευταίου διαστήματος δημιούργησε δυσκολίες, χάθηκε ο στόχος και ο προσανατολισμός αλλά νομίζω σταδιακά θα βρεθεί», ανέφερε.

Ο κος Χίνος ρωτήθηκε και για το αν θα προκληθούν προβλήματα από το ότι οι προηγούμενες διοικήσεις καθαιρέθηκαν αναδρομικά:

«Έτσι όπως εξελίχθηκε η κατάσταση δεν υπάρχουν ιδιαίτερες εκκρεμότητες, αλλά θα συζητήσουμε με τους νομικούς του ομίλου για να είμαστε απόλυτα σίγουροι για το τί λέμε. Σημασία έχει η ουσία και η λειτουργία του ομίλου, τα υπόλοιπα πρέπει να τα αφήσουμε στην άκρη».

Άγνωστο πού βρίσκεται η αποκατάσταση του κολυμβητηρίου

Ο κ. Χίνος ρωτήθηκε αν έχει κάποια ενημέρωση για το πότε θα ξεκινήσει και σε ποιο στάδιο βρίσκεται τώρα το σχεδιαζόμενο έργο αποκατάστασης του κολυμβητηρίου Χανίων και τόνισε ότι σήμερα κάτι τέτοιο δεν υπάρχει. Είπε όμως ότι είναι πολύ σημαντικό να υλοποιηθεί:

«Επίσημη ενημέρωση δεν έχω, αλλά το αμέσως επόμενο διάστημα θα συναντηθούμε με τους αρμόδιους για να μας ενημερώσουν πού βρισκόμαστε.

Η ιστορία του ομίλου πρέπει να στηριχθεί και ο όμιλος θα καταβάλει όλες τις προσπάθειες που του αναλογούν. Αυτό σημαίνει σωστή διαχείριση του προσωπικού του, αυτό θα το κάνουμε. Αλλά όσον αφορά την προπόνηση, αν δεν υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες και εγκαταστάσεις, είναι κάτι δύσκολο. Έχουμε μια ελπίδα για υλοποίηση της αποκατάστασης του κολυμβητηρίου που θα φέρει δυσκολίες, γιατί μάλλον θα λειτουργεί μια πισίνα μόνο ή και καμία για κάποιο διάστημα, αλλά αφού αυτό θα γίνει για να υπάρξουν σταθερά καλύτερες συνθήκες, θα πρέπει να το στηρίξουμε».

Τέλος, ο νέος πρόεδρος του ΝΟΧ έκανε γνωστό ότι το νέο ΔΣ θα συσταθεί σε σώμα τη Δευτέρα, ενώ ήταν καθησυχαστικός και για την επάρκεια πετρελαίου στο κολυμβητήριο, λέγοντας ότι το ΕΑΚ μεριμνά γι’ αυτό.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook