Ενός λεπτού σιγή στο Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων στη μνήμη του Σήφη Βαλυράκη

ενός-λεπτού-σιγή-στο-δημοτικό-συμβούλ-1168868

Αναφορά στην απώλεια του Σήφη Βαλυράκη έγινε στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων, ο οποίος έφυγε αιφνιδίως από τη ζωή κάτω από μη εξακριβωμένες, ακόμη, συνθήκες.

Για την απώλεια του Χανιώτη πολιτικού τοποθετήθηκαν ο Ευτύχης Δαμιανάκης, ο Παναγιώτης Σημανδηράκης, o Στέλιος Βαλυράκης, ο Μανώλης Κεμεσίδης, ο Γρηγόρης Αρχοντάκης, ο Τάσος Βάμβουκας, ο Γιάννης Σαρρής, ο Νίκος Βουρλάκης, ο Σεραφείμ Ρίζος, ο Λάμπρος Γούλας, ο Γιώργος Γεωργακάκης και ο Δημήτρης Λειψάκης.

Ακόμη, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή κατά την τηλεδιάσκεψη.

Το δημοτικό συμβούλιο Χανίων, μετά από εισήγηση του προέδρου του Ευτύχη Δαμιανάκη, είχε εγκρίνει μετά την είδηση του θανάτου του ομόφωνα ψήφισμα το οποίο αναφέρει:

«Ο Σήφης Βαλυράκης για 30 ολόκληρα χρόνια εκπροσώπησε τους Χανιώτες στο Κοινοβούλιο. Εργάστηκε σε όλη τη διάρκεια της θητείας του ως βουλευτής και υπουργός με ζήλο και ανιδιοτέλεια, προασπίζοντας πάντοτε δυναμικά και αποτελεσματικά τα προβλήματα του νομού και των Χανιωτών. Υπήρξε όμως και μεγάλος αγωνιστής της ελευθερίας και της δημοκρατίας. Ξεχώρισε για τους πολύπλευρους αγώνες του για την ελευθερία της χώρας από το καθεστώς των συνταγματαρχών και για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας. Ήταν από την αρχή μέχρι το τέλος της πολιτικής του πορείας δυναμικός και ατρόμητος στην υλοποίηση των απόψεων και των αρχών του».

Εκφράστηκε επίσης, ως φόρος τιμής τόσο στο Σήφη Βαλυράκη, όσο και στο Μανώλη Σκουλάκη, να πραγματοποιηθεί εκδήλωση για τη μεγάλη προσφορά τους στον τόπο με το πέρας της πανδημίας.

zarpanews.gr

One thought on “Ενός λεπτού σιγή στο Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων στη μνήμη του Σήφη Βαλυράκη

  1. Ότι ανήκε στη « περήφανη « γενειά του Πολυτεχνείου που κατέστρεψε την Ελλάδα και μας κράτησαν στην κατάσταση
    «Ψωροκωσταινα « το ξέρουμε, τα αλλά τα καλά που κάνανε που υμνήτε και δοξάσετε όλοι εσείς οι « δημοκράτες « μπορείτε να μας τα αναφέρετε για να τα μάθουμε και εμείς οι φορολογούμενοι πολίτες που πληρώνουμε τους μισθούς σας και πληρώναμε μια ζωή τους μισθούς αυτών που δοξάσετε ? Περιμένουμε εναγωνίως !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook