Ένοχος αλλά δεν πάει φυλακή – Η απόφαση του δικαστηρίου για το δυστύχημα που συγκλόνισε το πανελλήνιο

ένοχος-αλλά-δεν-πάει-φυλακή-η-απόφαση-1410024

Ένοχο για ανθρωποκτονία από αμέλεια κατά συρροή και διατάραξη συγκοινωνιών έκρινε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Χανίων τον κατηγορούμενο για το τραγικό τροχαίο που στοίχισε τη ζωή του Γιάννη και της Στέλλας έξω από το Πολυτεχνείο τον Αύγουστο του 2017.

Η εισαγγελέας πρότεινε ποινή 4 ετών για κάθε θανόντα για την ανθρωποκτονία και 18 μηνών για την διατάραξη συγκοινωνιών.

Η εισαγγελέας δήλωσε ότι η ποινή δεν μπορεί να ανασταλεί καθώς υπερβαίνει τα 5 έτη, αλλά κατ εφαρμογή ευνοϊκών διατάξεων μπορεί να μετατραπεί σε χρηματική ποινή προς 5 ευρώ ημερησίως

Το δικαστήριο επέβαλε ποινή 4 ετών για κάθε θανόντα και συνολικά 6 ετών και 9 μηνών (κατά συμψηφισμό), με ανασταλτικό χαρακτήρα στην έφεση. Η ποινή ειναι εξαγοράσιμη προς 5 ευρώ τη μέρα.

Η έφεση έχει ανασταλτικό χαρακτήρα, δηλαδή ο καταδικασθείς μένει εκτός φυλακής ασκώντας έφεση, με την προϋπόθεση να μην οδηγήσει αυτοκίνητο, όπως αποφάσισε το δικαστήριο.

Υπενθυμίζεται ότι η πρόταση της εισαγγελέως ήταν ενοχή για ανθρωποκτονία από αμέλεια κατά συρροή (Δείτε ΕΔΩ)

Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά τι συνέβη κατά τη διάρκεια της δίκης

zarpanews.gr

One thought on “Ένοχος αλλά δεν πάει φυλακή – Η απόφαση του δικαστηρίου για το δυστύχημα που συγκλόνισε το πανελλήνιο

  1. Ο λαός των μπανάνα-ψηφοφόρων με τη σούργελο εισαγγελέα πρώτη και καλύτερη αποφάσισαν ότι η ζωή δύο νέων αξίζει 4 χρόνια η μία, αν αυτό είχε συμβεί στην οικογένεια μου θα σκότωνα μερικα σκουπίδια και θα πήγαινα.με μια παντιέρα έξω από τα δικαστήρια που θα έγραφε : έτοιμος για 4 χρόνια για κάθε σκουπίδι που σκότωσα για να ηρεμήσει και να αναπαυθεί ο αδερφός μου, η η αδερφή μου !
    Ποσο χαμηλά έχετε επιτρέψει να πέσει η χώρα είναι θέμα ψυχιάτρων. Πριν από δυο βδομαδες ένα παρόμοιο ατύχημα με τραυματία, ( όχι νεκρό ), ένα 56χρόνο δικάστηκε και ο οδηγός δικάστηκε φυλακή 22 χρόνια χωρίς πληρωμή, άδειες και άλλες ευεργετικά δώρα του ένοχου οδηγού. Και μεις στην Ελλάδα της πείνας, της ξεφτίλας, της καραγκιοζωής, τη χώρα των δικαστικών και πολιτικών σουργελων φτάσαμε στα 4 χρόνια αν ο νεκρός είναι νέος ! Όπως στρώσατε κοιμάστε !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook