Ενόχληση στο Μαξίμου για την δημοσκόπηση του Alpha – Μεγάλη η επικοινωνιακή ζημιά μέσα στη νύχτα

ενόχληση-στο-μαξίμου-για-την-δημοσκόπ-1365936

Λογαριασμοί «τρολ» της αντιπολίτευσης εδώ και δύο ημέρες κατά την διάρκεια του χάους που επικρατούσε στους δρόμους της Αττικής, διέδιδαν με σκωπτική διάθεση ένα ευφάνταστο σενάριο: Ότι η κυβέρνηση θα έβγαζε δημοσκόπηση που θα έδειχνε την Ν.Δ. να προηγείται με 20 μονάδες διαφορά!

Τα γαλάζια στελέχη λοιπόν δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν έβλεπαν τον Alpha να μεταδίδει δημοσκόπηση που παρέπεμπε ακριβώς σε αυτό το σενάριο που είχαν διαδώσει τα «τρολ» του διαδικτύου!

Η επικοινωνιακή ζημιά για την κυβέρνηση είναι πραγματικά ασύλληπτη. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν κυριολεκτικά γονατίσει από ειρωνικά αλλά και ορισμένα σχόλια, ακόμα και από φιλοκυβερνητικούς χρήστες.

«Μόνο όποιος ήθελε να καταστρέψει την εικόνα της κυβέρνησης θα έκανε κάτι τέτοιο την δεδομένη στιγμή». Αυτή είναι η άποψη που επικρατεί στους φιλοκυβερνητικούς κύκλους.

Δεν φαίνεται να έχουν άδικο. Μόνον ένας νοσηρός εγκέφαλος θα έκανε κάτι τέτοιο. Την ώρα που η κοινωνία βράζει, οι αποκαλύψεις για την τραγωδία που έζησαν και ζουν ακόμα Έλληνες πολίτες βρίσκονται στο απόγειο, βγαίνει μία δημοσκόπηση που στην ουσία δείχνει ότι η κοινωνία είναι ευτυχισμένη με την καταστροφή της.

Ακόμα και το όνομα της εταιρείας έχει γίνει αντικείμενο χλευασμού. «Abacus, αφού έφαγαν τον άμπακο», είναι η ατάκα που σαρώνει στο Twitter.

Σύμφωνα με την έρευνα που έκανα πάντως, η συγκεκριμένη δημοσκόπηση δεν είναι «προβοκάτσια». Διότι στέλεχος της εταιρείας που διεξήγαγε την έρευνα, είναι αντιπρόεδρος σε ΜΚΟ που συνδέεται με την οικογένεια Μητσοτάκη. Δηλαδή η ανησυχία που εκφράζουν κάποια στελέχη στο Μαξίμου, δεν είναι τίποτε άλλο από θεωρία συνωμοσίας. Δεν ήθελα να βλάψουν την κυβέρνηση οι εμπνευστές της δημοσκόπησης. Να την βοηθήσουν ήθελαν, σε μία δύσκολη στιγμή.

Κορυφαίο κυβερνητικό στέλεχος μάλιστα, το οποίο πέρασε ένα δύσκολο τριήμερο στο Λονδίνο, επικοινώνησε αμέσως με τον Κυριάκο Μητσοτάκη για να του αναπτερώσει το ηθικό, ενημερώνοντας τον οτι ο ελληνικός λαός συνεχίζει να τον αγαπάει και να τον εμπιστεύεται, παρά τις δύσκολες καταστάσεις.

newsbreak.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook