Ενοχλημένος ο Σπύρος Μπιμπίλας από τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά: «Τι παιχνίδι παίζεται;»

ενοχλημένος-ο-σπύρος-μπιμπίλας-από-τι-1378121

Θύελλα αντιδράσεων ξέσπασε χθες από τις δηλώσεις που έκανε ο Σάκης Ρουβάς για τον Δημήτρη Λιγνάδη, στην εκπομπή “Χαμογέλα και Πάλι”. Ο δημοφιλής τραγουδιστής θέλησε να προχωρήσει σε διευκρινίσεις, μέσα από τα social media.

Θέση για τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά πήρε και ο Σπύρος Μπιμπίλας, μέσα από τον λογαριασμό του στo facebook.

“Πρέπει πριν μιλήσει να σκέπτεται. Μην δικαιολογείς την αστοχία”, απάντησε σε χρήστη του facebook ο οποίος έκανε λόγο για ανθρωποφαγία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάτω από την ανάρτηση του Σάκη Ρουβά.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΣΕΗ, προχώρησε σε ξεχωριστή ανάρτηση στην οποία δηλώνει ενοχλημένος: “Τις τελευταίες μέρες πολλοί καλλιτέχνες με τις δηλώσεις τους εκτίθενται ανεπανόρθωτα.. Τόσο πολύ αγαπούν τους καταγγελλόμενους και τόσο πολύ δεν σκέπτονται το δράμα των καταγγελλόντων; ΑΣΦΑΛΩΣ και η δικαιοσύνη θα αποφανθεί για την δραστηριότητα των ανθρώπων που καταγγέλλονται αλλά γιατί τόση βιασύνη να εκδηλώνουν τόση υπέρμετρη αγάπη; Τι παιχνίδι παίζεται;”.

Σάκης Ρουβάς: Τα θύματα του Λιγνάδη περνάνε μια κόλαση – Η ανάρτηση του τραγουδιστή μετά τον σάλο

Σε διευκρινίσεις προχώρησε ο Σάκης Ρουβάς, μετά τη θύελλα αντιδράσεων που ξεσήκωσε με τις δηλώσεις του σχετικά με τον Δημήτρη Λιγνάδη. Ο γνωστός καλλιτέχνης έδωσε την απάντησή του σε insta story όπου έγραψε: “Τα λόγια μου αναφέρονταν στον άνθρωπο που εγώ γνώρισα επαγγελματικά, σε μια συγκεκριμένη καλλιτεχνική περίσταση, πριν από όλα αυτά που διαδραματίστηκαν και έγιναν γνωστά τον τελευταίο καιρό, και τα οποία για εμένα ήταν ένα σοκ.

Σαν πατέρας και σαν άνθρωπος θεωρώ ότι τα θύματα περνάνε μια αληθινή κόλαση. Μόνο συμπόνοια, αγάπη, σεβασμός και υποστήριξη για τα θύματα κάθε είδους εγκληματικών πράξεων στα οποία και στέκομαι δίπλα. Τέλος, όποιος διαπράττει εγκληματικές πράξεις κρίνεται μόνο από τη Δικαιοσύνη”.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook