Εννιάχρονο αγόρι στην Τουρκία «δηλητηρίασε» 25 συμμαθητές του που του ασκούσαν bullying!

εννιάχρονο-αγόρι-στην-τουρκία-δηλητ-819856

Εικοσιπέντε μαθητές δημοτικού στο Γιλντιρίμ της Τουρκίας μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο όταν ένας συμμαθητής τους – και φερόμενο θύμα bullying – έβαλε κόλλα στα παγούρια με το νερό τους για να τους εκδικηθεί.

Σύμφωνα με τα τοπικά δημοσιεύματα, ο εννιάχρονος μπήκε κρυφά στην τάξη όταν οι άλλοι μαθητές βρίσκονταν έξω για το μάθημα της γυμναστικής. Αφού ξεβίδωσε τα καπάκια από τα παγούρια τους, έριξε μέσα υγρή κόλλα. Μετά tα ξαναέκλεισε προσεκτικά και τα επέστρεψε στη θέση τους.

Επιστρέφοντας στην τάξη οι διψασμένοι μαθητές πήγαν κατευθείαν να πιουν νερό.

Προτού προλάβουν να καταλάβουν ότι κάτι συνέβαινε, τα περισσότερα παιδιά είχαν καταναλώσει ήδη αρκετές γουλιές και είχαν αρχίσει να αισθάνονται άσχημα.

Βλέποντας τις αντιδράσεις των παιδιών, οι δάσκαλοι του δημοτικού ειδοποίησαν αμέσως ασθενοφόρα που μετάφεραν τους 25 μαθητές στο νοσοκομείο για προληπτικές εξετάσεις. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της κλινικής, κανείς από τους μαθητές δεν αρρώστησε βαριά και όλοι επέστρεψαν μετά από λίγες ώρες στο σπίτι τους.

Όσο για το αγόρι που πήγε να… δηλητηριάσει τους συμμαθητές του, παραδέχτηκε αργότερα την πράξη του. «Ήθελα να τους εκδικηθώ επειδή με κορόιδευαν» φέρεται να είπε ο μαθητής σε έναν από τους δασκάλους του.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook