Ενημέρωση από τον δήμο Χανίων για τους πληγέντες του σεισμού του 2013

ενημέρωση-από-τον-δήμο-χανίων-για-τους-911203

Ο Δήμος  Χανίων ενημερώνει του πληγέντες από το σεισμό της 12-10-2013 στις ακόλουθες Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες:

ΔΕ  Ακρωτηρίου, ΔΚ Αρωνίου

ΔΕ Ελευθερίου Βενιζέλου , ΔΚ Μουρνιών

ΔΕ Θερίσου, ΤΚ Θερίσου

ΔΕ Νέας Κυδωνίας , ΤΚ Σταλού

ΔΕ Σούδας , ΔΚ Σούδας

ΔΕ Χανίων, ΔΚ Χανίων

ότι εκδόθηκε η Υπουργική Απόφαση σχετικά με το θέμα.

Σύμφωνα με την ανωτέρω Υ.Α., ορίζεται νέα προθεσμία, ενός (1) έτους (αρχής γενομένης από τη δημοσίευση της Υ.Α. σε ΦΕΚ, ήτοι από την 19-02-2020) για την υποβολή αιτήσεων με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά από τους ιδιοκτήτες κτηρίων, εκτός των κτηρίων που ανήκουν σε επιχείρηση, πληγέντων από τον σεισμό της 12ης Οκτωβρίου 2013:

  1. για χορήγηση έγκρισης στεγαστικής συνδρομής για ανακατασκευή, αυτοστέγαση ή αποπεράτωση για τις περιπτώσεις που έχει λήξει η αντίστοιχη προθεσμία ή πρόκειται να λήξει εντός της τασσόμενης, με την παρούσα απόφαση, προθεσμίας, με την προϋπόθεση ότι έχει εκδοθεί Βεβαίωση Καθορισμού Στεγαστικής Συνδρομής,
  2. για χορήγηση (β) και (γ) δόσης στεγαστικής συνδρομής (εφόσον από τις ισχύουσες διατάξεις προβλέπεται χορήγηση γ’ δόσης) επισκευής και ανακατασκευής, αυτοστέγασης ή αποπεράτωσης,
  3. για συμπλήρωση δικαιολογητικών φακέλων επισκευής, που έχουν υποβληθεί εμπρόθεσμα, εκτός αν για τις ανωτέρω περιπτώσεις ορίζεται μεταγενέστερη προθεσμία, βάσει των ισχυουσών αποφάσεων.

Οι εν λόγω αιτήσεις θα υποβάλλονται στην Αρμόδια Υπηρεσία ( ΔΑΕΦΚ – ΚΕ  Ταχ. Δ/νση : Ι. Κόνιαρη 43- Αθήνα , ΤΚ 11471, τηλ.:210-8704707), συνοδευόμενες από τα απαραίτητα δικαιολογητικά , σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις. Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την ΤΑΕΦΚ ( Ταχ/Δ/νση : Γολγοθά 2 – Όαση Βαρυπέτρου, τηλ. 28210-29287).

Zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook