Ενδεχόμενο μεταφοράς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης από τα Χανιά στο Ηράκλειο αποκαλύπτουν αστυνομικοί

ενδεχόμενο-μεταφοράς-της-αστυνομική-728349

Ανακοίνωση, με την οποία επισημαίνουν ότι υπάρχει ανοικτό ενδεχόμενο να μεταφερθεί από τα Χανιά στο Ηράκλειο η Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης, εξέδωσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων. Στην ανακοίνωση επισημαίνουν ότι μια τέτοια κίνηση μπορεί να γίνει στο πλαίσιο αναδιάρθρωσης και ζητούν να πάραμείνει η έδρα της Διεύθυνσης στα Χανιά. Στην ανακοίνωση που δημοσιεύουν τα Χανιώτικα Νέα, αναφέρεται:

«Το τελευταίο χρονικό διάστημα περιήλθαν πληροφορίες στο Προεδρείο της Ένωσής μας, σύμφωνα με τις οποίες επίκειται μεταφορά της έδρας της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης από τα Χανιά στο Ηράκλειο.

Η μεταφορά αυτή θα είναι προφανώς συνεπακόλουθο μίας ακόμη «πολυδιαφημισμένης» γενικότερης αναδιάρθρωσης η οποία έρχεται να προστεθεί στις «πετυχημένες» του παρελθόντος… μία ακόμη «πετυχημένη» που απώτερο σκοπό θα έχει να βολέψει «ημετέρους»…

Άραγε ποια είναι η στάση που θα κρατήσουν οι Χανιώτες Βουλευτές της Κυβέρνησης, ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων και οι Δήμαρχοι των Χανίων; Ποια είναι η άποψή τους για την επικείμενη μεταφορά της έδρας του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Κρήτης από τα Χανιά στο Ηράκλειο; Ποια είναι γενικότερα η άποψή τους για τη συνεχή αποψίλωση και αποδυνάμωση των Δημόσιων Υπηρεσιών στα Χανιά; Ενδιαφέρον θα έχει η τοποθέτησή τους, την αναμένουμε!

Η θέση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Χανίων είναι ότι έδρα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης ΠΡΕΠΕΙ να παραμείνει στη φυσική της έδρα που είναι τα Χανιά.»

zarpanews.gr

2 thoughts on “Ενδεχόμενο μεταφοράς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης από τα Χανιά στο Ηράκλειο αποκαλύπτουν αστυνομικοί

  1. Τους χανιωτες τους ενδιαφερει να υπαρχουν αστυνομικοί στο δρόμο όχι αν θα ικανοποιηθούν τα χανιώτικα βύσματα που κάθονται στα γραφεία επειδη ειναι εδώ η διευθυνση.
    Λογικό είναι η διευθυνση να παει Ηράκλειο!??! μεγαλτερη πόλη είναι κ ανάμεσα απο 2 νομούς?! απο την αρχη εκει επρεπε να είναι .

  2. Αρχικά εξεπλάγην όταν έμαθα ότι η Αστυνομική Διεύθυνση ειναι στα Χανιά. Όπως λέει και ο Χανιωτης δεν έχει κανένα σοβαρό νόημα να μείνει ή όχι στα Χανιά. Άλλου είναι η ουσία… Τόσες υπηρεσίες χάσαμε που εξυπηρετουσαν τους πολιτες καθημερινά… Σιγά θα μη μας ληφθουν εδα οι «άρχοντες» της αστυνομίας…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook