Ενδεχόμενο μεταφοράς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης από τα Χανιά στο Ηράκλειο αποκαλύπτουν αστυνομικοί

Ανακοίνωση, με την οποία επισημαίνουν ότι υπάρχει ανοικτό ενδεχόμενο να μεταφερθεί από τα Χανιά στο Ηράκλειο η Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης, εξέδωσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων. Στην ανακοίνωση επισημαίνουν ότι μια τέτοια κίνηση μπορεί να γίνει στο πλαίσιο αναδιάρθρωσης και ζητούν να πάραμείνει η έδρα της Διεύθυνσης στα Χανιά. Στην ανακοίνωση που δημοσιεύουν τα Χανιώτικα Νέα, αναφέρεται:

“Το τελευταίο χρονικό διάστημα περιήλθαν πληροφορίες στο Προεδρείο της Ένωσής μας, σύμφωνα με τις οποίες επίκειται μεταφορά της έδρας της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης από τα Χανιά στο Ηράκλειο.

Η μεταφορά αυτή θα είναι προφανώς συνεπακόλουθο μίας ακόμη «πολυδιαφημισμένης» γενικότερης αναδιάρθρωσης η οποία έρχεται να προστεθεί στις «πετυχημένες» του παρελθόντος… μία ακόμη «πετυχημένη» που απώτερο σκοπό θα έχει να βολέψει «ημετέρους»…

Άραγε ποια είναι η στάση που θα κρατήσουν οι Χανιώτες Βουλευτές της Κυβέρνησης, ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων και οι Δήμαρχοι των Χανίων; Ποια είναι η άποψή τους για την επικείμενη μεταφορά της έδρας του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Κρήτης από τα Χανιά στο Ηράκλειο; Ποια είναι γενικότερα η άποψή τους για τη συνεχή αποψίλωση και αποδυνάμωση των Δημόσιων Υπηρεσιών στα Χανιά; Ενδιαφέρον θα έχει η τοποθέτησή τους, την αναμένουμε!

Η θέση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Χανίων είναι ότι έδρα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης ΠΡΕΠΕΙ να παραμείνει στη φυσική της έδρα που είναι τα Χανιά.”

zarpanews.gr

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τους χανιωτες τους ενδιαφερει να υπαρχουν αστυνομικοί στο δρόμο όχι αν θα ικανοποιηθούν τα χανιώτικα βύσματα που κάθονται στα γραφεία επειδη ειναι εδώ η διευθυνση.
    Λογικό είναι η διευθυνση να παει Ηράκλειο!??! μεγαλτερη πόλη είναι κ ανάμεσα απο 2 νομούς?! απο την αρχη εκει επρεπε να είναι .

  2. Αρχικά εξεπλάγην όταν έμαθα ότι η Αστυνομική Διεύθυνση ειναι στα Χανιά. Όπως λέει και ο Χανιωτης δεν έχει κανένα σοβαρό νόημα να μείνει ή όχι στα Χανιά. Άλλου είναι η ουσία… Τόσες υπηρεσίες χάσαμε που εξυπηρετουσαν τους πολιτες καθημερινά… Σιγά θα μη μας ληφθουν εδα οι “άρχοντες” της αστυνομίας…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ