Ένας θάνατος δεν είναι αρκετός; – Ελαττωματικές μπάρες σε σημείο όπου είχε σκοτωθεί νεαρός Χανιώτης | Photos

ένας-θάνατος-δεν-είναι-αρκετός-ελαττ-1524918

Ήταν 2 Ιουλίου 2021 όταν ένας νεαρός Χανιώτης έχανε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα, πέφτοντας σε χαράδρα με το αυτοκίνητό του στην περιοχή της Χωστής, στον Σκινέ (Δείτε ΕΔΩ).

Οι προστατευτικές μπάρες που υπήρχαν στο σημείο δεν… προστάτεψαν τίποτα, καθώς, όπως είχαν τότε καταγγείλει κάτοικοι, είχαν υποστεί σοβαρές ζημιές σε κάποια θεομηνία, χωρίς να έχουν επισκευαστεί.

Μετά από την τραγωδία, νέες προστατευτικές μπάρες τοποθετήθηκαν στο σημείο.

Όπως φαίνεται ξεκάθαρα όμως στις φωτογραφίες του zarpanews.gr, σε δύο σημεία η λαμαρίνα δεν ενώνεται με το επόμενο τμήμα, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί κενό.

Σε άλλο σημείο δύο τμήματα ενώνονται, αλλά μοιάζει ολόκληρη η κατασκευή να κρέμεται, καθώς δεν υπάρχει κολωνάκι να στηριχθεί η λαμαρίνα.

Γεννιέται ένα απλό ερώτημα, πως είναι δυνατόν αυτή η κατασκευή να μπορέσει να συγκρατήσει το επόμενο αυτοκίνητο που θα ξεφύγει από την πορεία του στο σημείο εκείνο.

Και ένα ακόμα, πιο απλό:

Σε ποιες προδιαγραφές ασφαλείας ανταποκρίνεται αυτή η κατασκευή;

Δείτε φωτογραφίες:
zarpanews.gr

One thought on “Ένας θάνατος δεν είναι αρκετός; – Ελαττωματικές μπάρες σε σημείο όπου είχε σκοτωθεί νεαρός Χανιώτης | Photos

  1. Όλες αυτές οι ερωτήσεις που έχετε θα απαντηθούν την μέρα που θα ….ξυπνήσετε και καταλάβετε ότι αυτοί που σας τάζουν και παίρνουν την ψήφο σας είναι οι χασάπηδες, οι φονιάδες και οι εχθροί σας αλλά εσείς επιμένετε να κρατάτε στην εξουσία επειδή σας …..τάζουν ! Αν γνωρίζατε πόσα παιδιά έχουν σκοτωθεί, ( όλα άδικα γιατί θα ζούσαν όλα )από την μπανανία που επιτρέψαμε να μετατρέψουμε την πατρίδα μας με την ψήφο μας θα ντρεπόμαστε να λέμε ότι είμαστε άνθρωποι με εγκέφαλο που δουλεύει !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook