Ένας παράδεισος από τα Χανιά στην Αθήνα – Η επιτυχημένη επιχείρηση που έκλεψε τα βλέμματα στο 1ο Διεθνές Φόρουμ Νερού | Photos

ένας-παράδεισος-από-τα-χανιά-στην-αθήν-969291

Μια σημαντική συμμετοχή και φυσικά μία ακόμα πιο σημαντική βράβευση κατέκτησε η Χανιώτικη επιχείρηση Φυτώρια Κουκουτσάκης στο 1ο Διεθνές Forum για το Νερό που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο. Το forum διοργανώθηκε από το Κέντρο Ευρωπαϊκών Μελετών και Σπουδών «Ιωάννης Καποδίστριας» σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ένωση Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Κλεισθένης» και το Ευρωπαϊκό Κέντρο Περιβαλλοντικής Έρευνας και Κατάρτισης του Παντείου Πανεπιστημίου.

Επίσης, πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου και υποστηρίχθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και το Εθνικό Συμβούλιο UNESCO καθώς και από τα Υπουργεία Τουρισμού, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, την ΕΥΔΑΠ και την ΚΕΔΕ.

Στο ιδιαίτερης σημασίας forum συμμετείχε η επιχείρηση “Φυτώρια Κουκουτσάκης» που εδρεύει στον Πλατανιά και τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα με ένα μεγάλο χώρο γεμάτο με κάθε είδους φυτά που στόλισαν τον χώρο στο Ζάππειο Μέγαρο, ενώ βραβεύτηκε και συνομίλησε με τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Πατούλη, ο Μιχάλης Κουκουτσάκης. 

Εξάλλου, τα Φυτώρια Κουκουτσάκης ξεχωρίζουν εδώ και χρόνια καθώς στολίζουν με δέντρα και φυτά σπίτια, μικρούς και μεγάλους κήπους, επαγγελματικούς χώρους και μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες.

Σε έναν μικρό παράδεισο, θα βρείτε τεράστια ποικιλία σε φυτά εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, λουλούδια, μεγάλα δέντρα, θάμνους, καρποφόρα δέντρα, αναρριχώμενα φυτά, πόες και υδροχαρή.

Στα φυτώρια Κουκουτσάκης θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε τροπικά δέντρα και φρούτα όπως μάνγκο, παπάγια, μπανάνες, τσεριμόγια, λωτός κ.α.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η παραγωγή των τροπικών δέντρων και φρούτων, καλλωπιστικών δέντρων, βοτάνων, θάμνων και γενικά των φυτών μικρής και μεγάλης ανάπτυξης γίνεται στο φυτώριο της επιχείρησης που βρίσκεται στο Γεράνι Χανίων.

Πραγματοποιείται αποστολή προϊόντων σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

Θα μας βρείτε κατά μήκος της παλιάς εθνικής οδού Χανίων – Κισσάμου στον Πλατανιά, 12 χλμ από τα Χανιά.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook