Ένας οδηγός για να εντάξετε το jade roller στην καθημερινή σας ρουτίνα

ένας-οδηγός-για-να-εντάξετε-το-jade-roller-στην-κ-1315290

Αυτό το μοναδικό προϊόν περιποίησης θα σας βοηθήσει να μεταμορφώσετε την επιδερμίδα σας

Ο κόσμος των προϊόντων περιποίησης για το πρόσωπο και το σώμα μπορεί να φαντάζει ατελείωτος, ωστόσο υπάρχει ένα ακόμη προϊόν που διεκδικεί μία θέση στις τοπ skincare επιλογές σας. Ο λόγος για το jade roller, αυτό το μικρό θαυματουργό προϊόν από ημιπολύτιμους λίθους υπόσχεται να μεταμορφώσει την επιδερμίδα σας, γεμίζοντας με έξτρα δόσεις fun την καθημερινή ρουτίνα περιποίησής σας. Τα διάσημα jade roller που έχουν κατακλύσει την αρχική μας σε όλες τις social πλατφόρμες δεν αποτελούν καινοτομία, αντιθέτως χρησιμοποιούνται ήδη από τον 17ο αιώνα στην Κίνα.

Αυτά τα μοναδικά skincare tools βοηθούν στην απομάκρυνση των τοξινών από το δέρμα, τη λείανση των λεπτών γραμμών, τη μείωση των μαύρων κύκλων αλλά και των ενοχλητικών σακουλών κάτω από τα μάτια. Επίσης μπορούν να απαλύνουν τυχόν πονοκεφάλους, να ηρεμήσουν τις φλεγμονές του δέρματος και να χαρίσουν μοναδική λάμψη στην επιδερμίδα. Η μοναδική τους ικανότητα να δημιουργούν μία συνθήκη ηρεμίας, κάτι σαν τελετουργικό, τα καθιστά απαραίτητο κομμάτι για κάθε ολοκληρωμένη ρουτίνα περιποίησης. Μπορείτε να τα εντάξετε στη δική σας είτε ως το τελευταίο βήμα για να προσφέρετε ένα χαλαρωτικό face massage στον εαυτό σας, ύστερα από μία γεμάτη και κουραστική μέρα, είτε στα ενδιάμεσα στάδια εφαρμογής των προϊόντων σας για καλύτερη απορρόφηση και μεγαλύτερη αποδοτικότητα.

Αν αναρωτιέστε τον λόγο για τον οποίο υπάρχει μία ευρεία γκάμα επιλογών στο εμπόριο σε μία ποικιλία χρωμάτων, σας υπενθυμίζουμε ότι τα jade roller είναι φτιαγμένα από κρυστάλλους. Επομένως, το κάθε χρώμα εκπροσωπεί έναν άλλο κρύσταλλο και τις μοναδικές ενεργειακές και θεραπευτικές του ιδιότητες. Οι πιο διάσημες επιλογές είναι με τον ροζ χαλαζία και τον νεφρίτη. Ο πρώτος βοηθά ενεργά στη μείωση της έντασης και των λεπτών γραμμών ενώ ο δεύτερος περιέχει ιδιότητες που ενισχύουν τη φυσική άμυνα του οργανισμού και απομακρύνουν τις τοξίνες.

Αξίζει να εντάξετε το μασάζ με τα roller στην καθημερινή σας ρουτίνα, ξεκινώντας από την περιοχή του λαιμού με κινήσεις προς τα πάνω για να αποσυμφορήσετε τους λεμφαδένες σας. Έπειτα προτείνουμε να προχωρήσετε στο πιγούνι, τα ζυγωματικά, τη μύτη, το μέτωπο και τέλος τα μάτια (πάντα με κατεύθυνση προς την εξωτερική γωνία του ματιού).

Ο τρόπος για να το χρησιμοποιήσετε είναι απλός. Χρειάζεται μόνο να θυμάστε μερικά tips. Αρχικά οι κινήσεις που κάνουμε με το roller πρέπει να ξεκινούν πάντα από τη μέσα πλευρά του προσώπου με κατεύθυνση προς τα έξω. Επίσης φροντίζουμε να μη χρησιμοποιούμε το roller δίχως να έχουμε εφαρμόσει κάποιου είδους ενυδατικό προϊόν στο πρόσωπό μας (ένα serum ή μία κρέμα), καθώς αυτό μπορεί να οδηγήσει σε τραυματισμό της επιδερμίδας.

Ακολουθήστε τα παραπάνω tips και ετοιμαστείτε να δείτε την επιδερμίδα σας να λάμπει!

marieclaire.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook