Ένας όχι και τόσο αναπάντεχος σύμμαχος: Η Λατινοπούλου στηρίζει τον Μπογδάνο

ένας-όχι-και-τόσο-αναπάντεχος-σύμμαχο-1283528

O βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας βρήκε στο πρόσωπο της Αφροδίτης Λατινοπούλου έναν -όχι και τόσο αναπάντεχο- σύμμαχο

Σάλο προκάλεσε η αναδημοσίευση ονόματα μαθητών νηπιαγωγείου της Αθήνας από ιστοσελίδα, η οποία ανήκε μέχρι προσφάτως στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Μπογδάνο, αλλά και η απόφαση του βουλευτή να αναδημοσιεύσει τη λίστα στο Twitter. Ακολούθησε ορυμαγδός σχολίων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τους χρήστες να καταδικάζουν την ανάρτηση και τον ίδιο τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, ενώ έντονες ήταν και οι αντιδράσεις της αντιπολίτευσης με τον ΣΥΡΙΖΑ αν ζητεί τη διαγραφή του βουλευτή από τη ΝΔ.

Μετά τις έντονες αντιδράσεις, η λίστα με τα ονόματα των μαθητών του νηπιαγωγείου κατέβηκε από το εν λόγω δημοσίευμα το οποίο παρέμεινε στο σάιτ και ο ίδιος ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, απάντησε μέσω Twitter ότι «τα ονόματα δεν υπάρχουν στο εν λόγω δημοσίευμα» και απείλησε, μάλιστα, τον δημοσιογράφο Άρη Χατζηστεφάνου με μηνύσεις.

«Χθες έγινε ένα λάθος, που διορθώθηκε και υπήρξε απολογία. Το δε σάιτ, που δεν μου ανήκει, σήμερα διέκοψε τη συνεργασία με τον υπεύθυνο για αυτό. Το δικό μου σφάλμα υπήρξε ότι έκανα ένα RT που δεν έλεγξα, πιστεύοντας ότι το δημοσίευμα είχε αλλάξει. Τα υπόλοιπα είναι εκ του πονηρού», έγραψε στη συνέχει ο Μπογδάνος.

Αφροδίτη Λατινοπούλου: Λάθος η δημοσιοποίηση ονομάτων αλλά…

Ενώ οι κατακραυγή για το δημοσίευμα και την αναδημοσίευσή του από τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο είναι σχεδόν καθολική, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας βρήκε στο πρόσωπο της Αφροδίτης Λατινοπούλου έναν -όχι και τόσο αναπάντεχο- σύμμαχο σε αυτό που ήθελε να υποστηρίξει μέσω της αναδημοσίευσης. Η πολιτεύτρια με τη Νέα Δημοκρατία με ανάρτησή της στο Twitter, σημείωσε μεν ότι η δημοσίευση της λίστας των ονομάτων ήταν λάθος, αλλά στήριξε τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο στη βάση του επιχειρήματό του.

«Συμφωνούμε όλοι πως η δημοσιοποίηση ονοματεπωνύμων στο διαδίκτυο κ ειδικά παιδιών είναι λάθος. Είναι όμως γεγονός πως σε ορισμένες συνοικίες η συντριπτική πλειοψηφία των παιδιών που φοιτούν σε νηπιαγωγεία δεν είναι Ελληνικής καταγωγής δείχνοντας το μαύρο μέλλον που έρχεται».

Σημειώνεται πως το κείμενο στο οποίο υπήρχε η λίστα ο αρθρογράφος εξέφρασε την ανησυχία του επειδή σε μία τάξη υπήρχαν δύο παιδιά με ελληνικά ονόματα. Στο ίδιο άρθρο, εξήρε το έργο του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας που, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, αποτελεί εξαίρεση στους βουλευτές και πολιτευτές του κυβερνώντος κόμματος στην Α’ Αθήνας, ο οποίοι «παραμένουν εξαφανισμένοι από την πόλη και μακριά από τα πραγματικά της προβλήματα».

Πηγή: ethnos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook