Ένας λάτρης των Χανίων διευθύνων σύμβουλος στον Προμηθέα Πατρών | Photos

ένας-λάτρης-των-χανίων-διευθύνων-σύμβ-1052368

Ένας αγαπημένος φίλος των Χανίων σε νευραλγική θέση στην ομάδα έκπληξη του ελληνικού μπάσκετ, Προμηθέα Πατρών

Ο Θανάσης Τριανταφυλλίδης, παρά τον φόρτο λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων, σήκωσε ψηλά τα μανίκια και ανέλαβε την θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου στην μεγαλύτερη επαρχιακή ομάδα του ελληνικού μπάσκετ, που έχει κατακτήσει την αγάπη και τον σεβασμό όλης της Ευρώπης.

Ο ανθρωποκεντρικός χαρακτήρας της ομάδας που ξεκινάει από την ιδιοκτησία και την διοίκηση, τον άνθρωπο των επιτυχιών και προπονητή της Μάκη Γιατρά, τους παίκτες αλλά και όλους τους συντελεστές που βάζουν τον καλύτερο τους εαυτό έφερε αποτελέσματα που περισσότερο έμοιαζαν με όνειρο απ’ ότι με πραγματικότητα. Η εκτίμηση που τρέφει στον Βαγγέλη Λιόλιο, στον Χρήστο Μήλα και σε όλους τους ανθρώπους του προμηθέα είναι τόσο μεγάλη που φαινόνταν αδύνατο να μην συμβάλει ακόμη περισσότερο στην συλλογική προσπάθεια.

Ο Θανάσης Τριανταφυλλίδης εδώ και αρκετά χρόνια βρίσκεται συχνά στα Χανιά με την οικογένεια του αφού εκτός από λατρεμένο μέρος διακοπών, δραστηριοποιείται και επιχειρηματικά σε Χανιά, Ρέθυμνο αλλά και την υπόλοιπη Ελλάδα σε συνεργασία με τον Χανιώτη επιχειρηματία, Γιάννη Χίνο.

Ευχόμαστε να έχει επιτυχία στο έργο τους και να είναι η αιτία που κι άλλα ταλαντούχα Xανιωτάκια να έχουν την τύχη του Περικλή Κουρουπάκη.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook