Ενας γάμος και 17 κηδείες: Ο 17ος νεκρός στη Μαλεσίνα είναι ο 85χρονος παππούς της νύφης από τον κορονο-γάμο

Από το βράδυ της Παρασκευής μέχρι και ξημερώματα Κυριακής 11 Απριλίου, κατέληξαν στο Νοσοκομείο Λαμίας και στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου 5 ακόμη ασθενείς.

Ο 17ος νεκρός στη Μαλεσίνα ο 85χρονος παππούς της νύφης από τον γάμο της 21ης Φεβρουαρίου.

Όμως δεν ήταν οι μοναδικές απώλειες του 24ωρου για το Δήμο Λοκρών, καθώς νωρίτερα είχε αφήσει την τελευταία του πνοή στο Νοσοκομείο του Βόλου 76χρονος από την Αταλάντη, με σοβαρά υποκείμενα νοσήματα, ενώ το βράδυ του Σαββάτου πέθανε στη ΜΕΘ Κορωνοϊού του Νοσοκομείου Λαμίας και ένας ακόμη άνδρας από την Αταλάντη 66 ετών που είχε διασωληνωθεί στις 3 Απριλίου.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, η μακριά και μακάβρια λίστα θανάτων μεγάλωσε και άλλο τα ξημερώματα της Κυριακής με την απώλεια ενός 66χρονου, αυτή τη φορά από τη Λαμία που κατέληξε επίσης στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Είχε δώσει μεγάλη μάχη στην Κλινική covid από τις 13 Μαρτίου και την πρωταπριλιά φάνηκε να ξεγελάει τον ιό, καθώς είχε πλέον αρνητικοποιηθεί και θα συνέχιζε τη θεραπεία του στην Πνευμονολογική. Δυστυχώς στις 4 Απριλίου η κατάστασή του παρουσίασε επιδείνωση και χρειάστηκε να διασωληνωθεί, χωρίς τελικά να καταφέρει να βγει νικητής.

Φτάσαμε, έτσι, στους 86 θανάτους στη Φθιώτιδα από την αρχή της πανδημίας, ενώ από τις αρχές Μαρτίου οι θάνατοι είναι 42.

Από αυτούς οι 17 αφορούν τη Μαλεσίνα και οι 27 γενικότερα το Δήμο Λοκρών.

Ηλικίες από 38 μέχρι 96 ετών, 27 άνδρες και 15 γυναίκες.

Να σημειώσουμε τέλος ότι στο ίδιο χρονικό διάστημα είχαμε και τρεις ακόμη θανάτους από κορωνοϊό στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας, μίας γυναίκας 77 ετών και δύο άνδρων 81 και 87 ετών, που κατέληξαν στην Κλινική Κορωνοϊού.

Και η Εύβοια πληρώνει βαρύ φόρο στη νόσο με συνολικά 55 θανάτους, έχοντας μάλιστα και τον πρώτο χρονικά που καταγράφηκε στη Στερεά, στις 3 Νοεμβρίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ