Εναρξη σεζόν τον… Αύγουστο σχεδιάζει η ΕΡΤ

εναρξη-σεζόν-τον-αύγουστο-σχεδιάζει-1707664

Κίνηση-ματ στην έναρξη της προσεχούς σεζόν, που αλλάζει τα δεδομένα του ανταγωνισμού, ετοιμάζει η ΕΡΤ.

Κόντρα στην πρακτική που ίσχυε έως τώρα και ήθελε τη δημόσια τηλεόραση να ξεκινά την prime time λίγες εβδομάδες μετά τα ιδιωτικά κανάλια, η ΕΡΤ φέτος επιχειρεί να κάνει την έκπληξη, προγραμματίζοντας τα… αποκαλυπτήρια των νέων της σειρών στα τέλη Αυγούστου. Η επιλογή αυτή μόνο τυχαία δεν είναι.

Η πρεμιέρα των σειρών επισπεύδεται για να συνδυαστεί με το Μουντομπάσκετ, τα δικαιώματα του οποίου εξασφάλισε η ΕΡΤ και θα το μεταδώσει ζωντανά από τις 25 Αυγούστου. Στόχος είναι να αξιοποιηθεί η κορυφαία αθλητική διοργάνωση ως χρυσή ευκαιρία για το promo των σίριαλ που θα ακολουθούν, με στρατηγικό στόχο της ΕΡΤ να βάλει… τρίποντο και στη μυθοπλασία.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Reallife, ήδη αποφασίστηκε ότι το σύνολο του Μουντομπάσκετ θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ1, ενώ οι αγώνες θα «πέσουν» στη μεσημεριανή και στην απογευματινή ζώνη, λόγω διαφοράς ώρας με την Ιαπωνία, τις Φιλιππίνες και την Ινδονησία, όπου θα διεξαχθεί το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μπάσκετ, αφήνοντας ελεύθερη την prime time για άλλο πρόγραμμα. Κατά τη διάρκεια των αγώνων του Μουντομπάσκετ, στο οποίο θα συμμετάσχει και η Εθνική Ελλάδας, θα πέφτουν τρέιλερ «δείτε μετά…», που θα προμοτάρουν τις πρεμιέρες των σειρών αργότερα την ίδια ημέρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αρχή αναμένεται να γίνει με τη δραματική σειρά «Παραλία», μεγάλο μέρος της οποίας έχει ήδη γυριστεί και θα είναι εγκαίρως έτοιμη για προβολή.

Η σειρά με κεντρική πρωταγωνίστρια τη Δανάη Μιχαλάκη, που αναβιώνει την περίοδο των χίπις στα Μάταλα της Κρήτης, θα είναι η πρώτη που θα κάνει πρεμιέρα μαζί με το Μουντομπάσκετ στα τέλη Αυγούστου, ενώ στόχος είναι να επισπευστεί η έναρξη γυρισμάτων και για την καθημερινή σειρά «Ηλέκτρα», ώστε να μπορέσει να ενταχθεί και εκείνη στο πρόγραμμα της ΕΡΤ1 πριν από το τέλος του Μουντομπάσκετ στις 10 Σεπτεμβρίου. Ακόμα και πριν από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μπάσκετ, όμως, η ΕΡΤ ευελπιστεί να φέρει τηλεθεατές στη συχνότητά της και να… ζεστάνει τις μηχανές με άλλη μία μεγάλη αθλητική διοργάνωση, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου, που θα μεταδοθεί ζωντανά στην ΕΡΤ1 από τις 19 Αυγούστου.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook