Έναρξη μαθημάτων για το Ανοικτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο στα Χανιά

έναρξη-μαθημάτων-για-το-ανοικτό-λαϊκό-933457

Με την διάλεξη της Αγνής Μαριακάκη, Ψυχολόγου/εκπαιδεύτριας, με θέμα: «Ντροπή και Ενοχές. Τα συναισθήματα που μας κρατάνε πίσω», ξεκίνησαν την Δευτέρα 30/09/19, στην αίθουσα της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων, τα μαθήματα του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου, στο τμήμα Χανίων.

Η διάλεξη εντάσσεται στο πλαίσιο του Α΄ κύκλου μαθημάτων της διδακτικής περιόδου 2019-20 με τον γενικό τίτλο: «Η Επιστήμη των Συναισθημάτων: Πώς τα συναισθήματα ρυθμίζουν τη ζωή μας».

Σε αυτό τον κύκλο μαθημάτων οι συμμετέχοντες θα μάθουν να αναγνωρίζουν, να αποδέχονται και να διαχειρίζονται τόσο τα θετικά όσο και τα αρνητικά συναισθήματα τους και να τα αξιοποιούν για να έχουν καλύτερες σχέσεις τόσο με τον εαυτό τους όσο και με τους άλλους.

Όπως αναφέρεται και στην ανακοίνωση: «Για μια ακόμη φορά και για 14 η χρονιά, οι Χανιώτες αγκάλιασαν τον καθιερωμένο, πανελλαδικά πλέον, θεσμό του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου, με τις αιτήσεις να ξεπερνούν κατά πολύ τις προβλεπόμενες θέσεις, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα πολλοί να μην έχουν την δυνατότητα να συμμετάσχουν.

Ως Α.Λ.Π. οφείλουμε θερμές ευχαριστίες σε όλους τους σπουδαστές, παλιούς, νέους και υποψήφιους, που μας εμπιστεύονται την προσωπική τους εξέλιξη, και τους υποσχόμαστε ότι θα βιώσουν την πιο συναρπαστική μαθησιακή εμπειρία, όπως μόνο το Α.Λ.Π. ξέρει, μπορεί και την προσφέρει. Ευχαριστούμε θερμά επίσης την Περιφέρεια Κρήτης και προσωπικά τον

Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη για την αμέριστη στήριξη του όλα αυτά τα χρόνια, όπως και την Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων και προσωπικά τον Πρόεδρο της Μιχάλη Μαρακάκη για την φιλοξενία των μαθημάτων μας στην αίθουσα εκδηλώσεων της Τράπεζας.»

Το Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο μετρά 14 χρόνια ζωής αποτελώντας, σήμερα το πλέον επιτυχές πρόγραμμα διά βίου μάθησης στην χώρα μας. Σήμερα λειτουργεί 8 τμήματα, σε Κρήτη, Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Μοναδικός σκοπός του είναι η προσωπική ανάπτυξη με την παροχή στους πολίτες έγκυρης επιστημονικής γνώσης, με στόχο την βελτίωση της καθημερινής ζωής τους και κατ΄ επέκταση της κοινωνίας. To Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο (Α.Λ.Π.) λειτουργεί πανελλαδικά υπό την αιγίδα της Κ.Ε.Δ.Ε. και στην Κρήτη υπό την αιγίδα και της Περιφέρειας Κρήτης.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook