Ένα ζαρπάκι για τους αναληταράδες του φέισμπουκ

ένα-ζαρπάκι-για-τους-αναληταράδες-του-1006474
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Αυτό το ζαρπάκι είναι για τους αναγνώστες από το φέισμπουκ… Όχι όλους προφανώς. Τους κακοπροαίρετους και άσχετους αναγνώστες του φέισμπουκ. Αυτούς που βλέπουν τα θέματα να περνάνε στο τάιμλάιν τους και βγάζουν αβίαστα τα γεμάτα χολή σχόλιά τους.

Αυτούς που χωρίς να γνωρίζουν τους δημοσιογράφους που στελεχώνουν ένα Μέσο, τις γνώσεις τους, τις σπουδές τους, την εμπειρία τους και πάνω απ’ όλα το ρεπορτάζ και τις πηγές τους, αποφασίζουν να μηδενίσουν τη δουλειά τη δικιά τους και κατά συνέπεια του Μέσου.

Και βρίζουν, βρίζουν χυδαία…

Όλοι αυτοί οι ξερόλες. Τους βλέπεις άλλωστε παντού. Είναι πλέον σε… αφθονία. Στα καφέ, με τον φρέντο εσπρέσο στο χέρι, στις παρέες, στη δουλειά με τους συναδέλφους… Δεν υπάρχει θέμα που να μην το κατέχουν, δεν υπάρχει περίπτωση να μην σου κάνουν μία ανάλυση η οποία βέβαια είναι και η σωστή.

Ποιο κρούσμα κορονοϊού στο νοσοκομείο των Χανίων;;; Άντε ρε από κει, ξεφτίλες δημοσιογράφοι που λέτε ό,τι σας κατέβει στο μυαλό και τρομοκρατείτε τον κόσμο…

Τι κι αν ήταν προγραμματισμένη άσκηση η οποία αναβλήθηκε επειδή έφτασε στο νοσοκομείο αληθινό ύποπτο κρούσμα;

Ο ξερόλας αναγνώστης του φέισμπουκ ξέρει….

Ο δημοσιογράφος που ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ και κατέγραψε τους υπεύθυνους του νοσοκομείου να λένε ότι αναβάλλεται η άσκηση, μάλλον σκεφτόταν πώς θα τρομοκρατήσει και γράφει ό,τι του κατέβει…

Γιατί ο ξερόλας αναγνώστης του φέισμπουκ ξέρει κι ας μην ήταν εκεί. Και φυσικά είναι πανέτοιμος να βρίσει, να χυδαιολογήσει, να γράψει την μαλακία του  -πολλές φορές με τραγικά ορθογραφικά λάθη γιατί ακόμα και αυτό κάτι λέει-  για να τσιμπήσει κανά λάικ απ’ τους φίλους του, να του γράψουν  κι ένα «πεστα ρε Γιαννη», κι όξω απ την πόρτα.

Σχόλια ελαφρά τη καρδία από τους αναγνώστες του φέισμπουκ. Αυτούς που πολλές φορές δεν ανοίγουν καν το θέμα για να διαβάσουν προσεκτικά τι λέει. Αυθαίρετα και βιαστικά συμπεράσματα στην εποχή της ξερολίασης και της εύκολης κριτικής.

Αυτοί είμαστε…

ΖΑΡΠ…

One thought on “Ένα ζαρπάκι για τους αναληταράδες του φέισμπουκ

  1. ΠΑΠΠΑ ΠΑΡΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ: «ΖΟΥΜΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ»…
    ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΟΤΙ -ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΠΟΥΚΟΦΣΚΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΑΛΑΝΙ: «Το πρόβλημα με τον κόσμο είναι ότι οι έξυπνοι άνθρωποι είναι γεμάτοι αμφιβολίες, ενώ οι ηλίθιοι είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook