Ένα… ξυπνητήρι για τον Δήμο Χανίων: Το δημοσίευμα του zarpanews.gr που κινητοποίησε τις υπηρεσίες | Photos

ένα-ξυπνητήρι-για-τον-δήμο-χανίων-το-739187

«Ξύπνησαν» απότομα από το δημοσίευμα του zarpanews.gr στον Δήμο Χανίων κι έσπευσαν να καλύψουν τα συνθήματα που κοσμούσαν εδώ και πολύ καιρό τους τοίχους περιμετρικά του Δημοτικού Κήπου (δες ΕΔΩ).

Αφού περάσαμε Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά καμαρώνοντας καθημερινά στα γιορτινά (ο Θεός να τα κάνει) Χανιά τα «γνωμικά», τις καλλιτεχνίες και τις μουτζούρες του καθενός, μόνο η δημοσιότητα θα μπορούσε, όπως αποδείχθηκε, να σηκώσει τους ιθύνοντες από τις καρέκλες τους και να τους οδηγήσει να πράξουν τα δέοντα.

Εικόνες από τους τοίχους του Κήπου στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου μέχρι πριν λίγες μέρες:

Έτσι, ούτε δύο 24ωρα μετά την τοποθέτηση για το αίσχος στο κέντρο της πόλης, οι μπογιές και οι βούρτσες βγήκαν από τις αποθήκες. Όπως και με το Παγωμένο Δάσος, για μία ακόμη φορά ένα δημοσίευμα της ιστοσελίδας μας ήταν αρκετό προκειμένου να πιάσουν δουλειά στον Δήμο Χανίων.

Κάποιος μάλλον έχει μπερδέψει τους ρόλους ή οι δημοσιογράφοι του zarpanews.gr  προβληματίζονται για τα του Δήμου, περισσότερο ακόμα κι από τους ίδιους του δημοτικούς υπαλλήλους που πληρώνονται γι΄αυτό;

Και ακολουθούν οι νέες εικόνες περιμετρικά του Δημοτικού Κήπου, που επιβεβαιώνουν:zarpanews.gr

One thought on “Ένα… ξυπνητήρι για τον Δήμο Χανίων: Το δημοσίευμα του zarpanews.gr που κινητοποίησε τις υπηρεσίες | Photos

  1. Πολυ καλα το καματε. Ε, δεν του βαρας κ μια κουδουνα σα καμπανα μεγαλη για την αθλια παιδικη χαρα μεσα στον κηπο που κινδυνευουνε τα κοπελια μας; Τα εχουνε ολα παρατηγμενα κ ρημαγμενα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook