Ένα Ρεφρέν για τα Χανιά!

ένα-ρεφρέν-για-τα-χανιά-1052143

Το ΡΕΦΡΕΝ είναι το (μοναδικό πλέον) μουσικό κατάστημα της πόλης μας για τον ερασιτέχνη αλλά και τον επαγγελματία μουσικό. Με μεγάλη ποικιλία σε μουσικά όργανα, μουσικά βιβλία, αναλώσιμα, ηχητικό εξοπλισμό με μουσικές ιδέες και προτάσεις για όσους αγαπούν τη μουσική.

Το ΡΕΦΡΕΝ είναι το μοναδικό μουσικό κατάστημα της πόλης που κατάφερε να επιβιώσει αλλά και να μεγαλώσει όλα αυτά τα δύσκολα χρόνια που πέρασαν με μεγάλη ποικιλία οργάνων είτε παραδοσιακών είτε κλασσικών είτε μοντέρνων.

Απευθυνόμαστε σε όλους όσους αγαπούν τη μουσική σε όλους όσους η μουσική είναι τρόπος ζωής τρόπος έκφρασης αλλά και σε αυτούς που η μουσική είναι η δουλειά τους και ο βιοπορισμός τους.

Στον υπέροχο ανακαινισμένο χώρο 100 τετραγωνικών στο κέντρο της πόλης των Χανίων, το ΡΕΦΡΕΝ ξεχωρίζει για την πολυετή εμπειρία στη μουσική με γνώσεις και προτάσεις για τον κάθε ενδιαφερόμενο και είναι πάντα δίπλα στον ερασιτέχνη αλλά και τον επαγγελματία με service, επισκευές μουσικών οργάνων από εξειδικευμένους συνεργάτες τεχνικούς.

Μετά την επέκταση της επιχείρησης πριν από δύο χρόνια και τη διαμόρφωση της σαν μουσικός οίκος στα πρότυπα μουσικών καταστημάτων και αλυσίδων του εξωτερικού, επόμενος στόχος είναι η δημιουργία και ηλεκτρονικού καταστήματος ώστε να υπάρχει πρόσβαση ιδιαίτερα στα παραδοσιακά όργανα και αναλώσιμα από τους Κρήτες που ζουν μακριά είτε στο εσωτερικό είτε στο εξωτερικό.

Διεύθυνση: Αποκορώνου 93-97 – Τηλέφωνο: 2821054030

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook