Ένα παρκάρισμα, δύο παραβάσεις, καντάρια… αδιαφορίας | Photos

ένα-παρκάρισμα-δύο-παραβάσεις-καντάρ-840649

Για μια ακόμη φορά ένας ασυνείδητος οδηγός, έδειξε με την παράνομη και προκλητική του στάθμευση του σε πολυσύχναστο δρόμο των Χανίων, ότι γράφει στα… παλιά του τα παπούτσια, τα δικαιώματα των συνανθρώπων μας με κινητικά προβλήματα.

Συγκεκριμένα, απέναντι από στο Πάρκο Ειρήνης και Φιλίας, ο οδηγός όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του zarpanews.gr, προκειμένου να χωρέσει το θηριώδες SUV όχημα, όχι μόνο «κόλλησε» για τα καλά τον προφυλακτήρα του μπροστινού οχήματος, αλλά έχει κλείσει προκλητικά και την ράμπα αναπήρων.

Και να ήθελε λοιπόν κάποιος συμπολίτης μας, γονέας με καροτσάκι, άνθρωπος με προβλήματα κινητικά ή όρασης, να φτάσει με ασφάλεια στο πεζοδρόμιο, είναι απλά αδύνατον, γιατί ένας ακόμη «γαϊδουρίστας», με το παράνομα σταθμευμένο του όχημα, εμποδίζει κάθε πρόσβαση στη ράμπα.

Και φυσικά, το θλιβερό είναι, ότι όσο η απουσία ελέγχων και η επιβολή ποινών από τις Αρχές συνεχίζεται, το φαινόμενο της παράνομης στάθμευσης θα γίνεται όλο και πιο έντονο, κάνοντας αφόρητη τη ζωή όλων μας στην πόλη.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook