Ένα μεγάλο ευχαριστώ από την οικογένεια της Χαρούλας Μυλωνάκη

ένα-μεγάλο-ευχαριστώ-από-την-οικογένε-1020652

Πριν ακόμη συνέλθουμε και πιστέψουμε την πραγματικότητα της απώλειας της αξιολάτρευτης και πολυαγαπημένης μας συντρόφου, αδελφής, θείας και ξαδέρφης Θεοχαρούλας Μυλωνάκη, Ιατρού Παθολόγου – Διαβητολόγου και Αυτοδιοικητικού, αισθανόμαστε την υποχρέωση να εκφράσουμε, από βάθος καρδιάς, τις πιο θερμές και ειλικρινείς ευχαριστίες μας σε όλους τους συγγενείς, συναδέλφους της, συνεργάτες της, φίλους μας, τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο της Κρήτης, που μας συμπαραστάθηκαν και με κάθε τρόπο εξεδήλωσαν, με ιδιαίτερη αγάπη και θλίψη την συμμετοχή τους στο βαρύτατο πένθος μας.

Ιδιαίτερα θέλουμε να ευχαριστήσουμε την βουλευτή Χανίων και πρώην Υπουργό κ. Ντορα Μπακογιάννη, την Διοικήτρια και το Δ.Σ. της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, τον Αντιπεριφεριάρχη Χανίων και τους Περιφεριακούς Συμβούλους Χανίων, τον Δήμαρχο Χανίων, τον Πρόεδρο και το Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων, την Διοίκηση και το Διοικητικό Συμβούλιο του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων, τον Σύλλογο των Ιατρών Ε.Σ.Υ. Χανίων, τον Ιατρικό Σύλλογο Χανίων, τον Σύλλογο Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων, τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Χανίων,τον σύλλογο Διαβητικών Κρήτης, τον πρόεδρο, το Δ.Σ. και τους εργαζομένους στη ΔΕΔΙΣΑ, τον επικεφαλή του συνδυασμού στη περιφέρεια Κρήτης “ ΚΡΗΤΗ ΜΡΟΣΤΑ ”και τους συμβούλους του, τον Δήμαρχο Πλατανιά, τον Δημαρχο Κισάμου, τον πρώην Δήμαρχο Χανίων Κυριάκο Βιρβιδάκη, τους συναγωνιστές και συνεργάτες της Άρη Παπαδογιάννη και Λευτέρη Κοπάση, τον πρώην Δήμαρχο Κισάμου, την ΝΟΔΕ Χανίων, τον πρόεδρο και τα μέλη του Συλλόγου των πρώην Δημάρχων Κρήτης, που με ανακοινώσεις, ψηφίσματα, με αναρτήσεις στον ηλεκτρονικό τύπο, στο διαδίκτυο και στον έντυπο τύπο, εξήραν το ήθος, την ευγένεια, την καλοσύνη, αναγνωρίζουν την τεράστια κοινωνική προσφορά της προς όλους και εξέφρασαν την θλίψη των και τα θερμά τους συλλυπητήρια προς την οικογένεια της για την απώλεια της αγαπημένης σε όλους μας Χαράς.

Επί πλέον θέλουμε να ευχαριστήσουμε τις εκατοντάδες φίλους, γνωστούς, συγγενείς, χωριανούς, συναδέλφους, συνεργάτες, συνοδοιπόρους της, νυν και πρώην, στην Τοπική Αυτοδιοίκηση Α΄ και Β΄ βαθμού, βουλευτές και πρώην βουλευτές των Χανίων, τους Μητροπολίτες Κισάμου και Σελίνου και Κυδωνίας και Αποκορώνου κ.κ. Αμφιλόχιο και Δαμασκηνό, τον Επίσκοπο Δαμασκηνό Λιονάκη και πολλούς ιερείς που επικοινώνησαν τηλεφωνικά μαζί μας και με πολλή συγκίνηση, δάκρυα και στεναχώρια μας εξέφρασαν και αυτοί την θλίψη των, τα συλλυπητήρια των και την συμπαράστασή των.

Ακόμα τους γιατρούς και το προσωπικό της Νευρολογικής και της Ογκολογικής κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων, του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, την Διοίκηση, τους γιατρούς και όλο το προσωπικό του Κέντρου Αποκατάστασης ΟΛΥΜΠΙΟΝ Χανίων, τον Διευθυντή της Ογκολογικής Κλινικής και τους συνεργάτες του στο Νοσοκομείο ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ, τον Διευθυντή, τους γιατρούς και το προσωπικό της Κλινικής Γαβριλάκη και όλους τους γιατρούς της πόλης μας καθώς και όλους όσους , που με περίσσια αγάπη, ιδιαίτερη φροντίδα και σεβασμό την βοήθησαν καθ’ όλη την διάρκεια της δοκιμασία της.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στο γραφείο τελετών Ψαρουδάκη που οργάνωσε και ρύθμισε, με κάθε λεπτομέρεια από την πρώτη ως την τελευταία στιγμή, την διαδικασία και την τελετή με άψογο τρόπο, με προσοχή, με καλοσύνη, με αγάπη και ιδιαίτερο σεβασμό προς όλους.

Ας ελπίσουμε πως θα τελειώσει γρήγορα το τεράστιο πρόβλημα της πανδημίας ώστε να τελέσουμε τα μνημόσυνα της με ανοιχτές τις εκκλησίες και όσοι το επιθυμούν και μπορούν να ανάψουμε ένα κερί και να προσευχηθούμε όλοι μαζί για την ανάπαυση της ψυχούλας της στον αιώνιο παράδεισο, στην αγκαλιά του Κυρίου.

Ο σύντροφος: Ελευθέριος Μιχ. Παπαδερός

Τα αδέλφια: Κατίνα Βασ.Μανατάκη, Ευαγγελία και Μιχάλης Στυλιανουδάκης, Κωνσταντίνος και Νέλη Μυλωνάκη, Βασιλική Κων. Παπαδεράκη , Μαρία Δημ.Παπαδερού                        Τα ανήψια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook